27 серпня 2024 року київське Динамо зіграло свій останній матч на шляху до Ліги Чепіонів з "Ред Булл" Зальцбург.

Хоча поєдинок і закінчився з рахунком 1:1, а гра столичного клубу була цілком гарною, але цього виявилося замало для проходу в Лігу Чемпіонів, адже попередні матч київські програли з рахунком 0:2. Таким чином, Динамо опустилося до Ліги Європи, де стартане одразу з групового етапу.

Гравці "Динамо" Київ, фото: Знай.ua

Перед матчем легенда "Динамо" Артем Мілевський сказав, що переконаний у проході рідного клубу до Ліги Чемпіонів і навіть сказав, що поставить гроші на цю подію. Після матчу він розкритикував головного тренера киян Олександра Шовковського за його дії та принципи гри з австрійцями.

"Трішки прикро, що ми без Ліги чемпіонів. Я не тренер, але я трохи по-іншому зіграв би в першій грі - закрився б. Бо "Зальцбург" має дуже швидких гравців. Що було б цікаво всім шанувальникам "Динамо": що ми закрилися чи що ми вийшли в групу? Лише результат. Не можна знімати таких футболістів, як Ярмоленко. Міняти, за всієї поваги, на Волошина, знімати Бражка, знімати всіх... Ярмоленко дуже небезпечний. Навіть якщо він просто ходитиме полем, він уже відволікає увагу захисників. Не хочу нікому радити, але не можна міняти Ярмоленка. Як би він не втомився, він може будь-якої миті своєю лівою ключкою виконати та забити. Це небезпечно для захисників. Поміняли Ярмоленка – все, до зустрічі. Всі грали добре, але всі чекають на результат, а не гарної гри. Якщо немає результату, то нікому не цікаво, як ти грав. Усі хочуть бачити гімн Ліги чемпіонів біля телевізора. Не вийшло і не вийшло, буде Ліга Європи. Але не можна знімати найважливіших людей з гри у такий відповідальний момент. Вони мають грати до кінця, 96 хвилин, 99, б***ь, тисячу хвилин, але вони мають грати, вони небезпечні для суперника", - сказав Мілевський для Профутбол Digital.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Андрій Ярмоленко, фото: Instagram

Наставник Динамо Олександр Шовковський також прокоментував результат матчу:

"Футболісти намагалися зробити все від себе залежне. І, думаю, дорікнути команді в тому, що вона не мала бажання, не можна... Якщо відповідати безпосередньо на ваше питання, то нам не вистачило результату першого матчу. Ми прагнули, старалися, на початку гри затиснули суперника, але, на жаль, знову пропустили контратаку та пропустили м’яч, хоча в нас були моменти...".

Фото: Олександр Шовковський, Динамо Київ

Нагадаємо, що легенда "Динамо" Артем Мілевський може втратити багато грошей через Лігу Чемпіонів: "Ярмоленко - капітан".

Раніше ми повідомляли, що гравець "Динамо" Георгій Цитаішвілі зізнався чому не повертається в Україну: "Я би не хотів проживати ці емоції".