Ален Делон просив, щоб після його смерті його собаку, 10-річну бельгійську вівчарку Лубо, приспали та поховали разом із ним. Однак сім’я актора відмовилася виконувати це прохання. Донька Делона Анушка заявила, що Лубо залишиться в родині, незважаючи на прохання актора. Це рішення підтримали зоозахисники, які засудили ідею евтаназії через смерть господаря.

Французький благодійний фонд Brigitte Bardot та організація захисту тварин SPA виступили проти такого підходу, підкреслюючи, що життя тварини не повинно залежати від життя людини. SPA навіть запропонувала знайти нову родину для Лубо, якщо це буде потрібно.

Ален Делон, фото з відкритих джерел

Делон, відомий своїми ролями у класичних французьких фільмах, мав особливий зв’язок із своїм собакою і неодноразово заявляв, що хотів би бути похованим разом із улюбленцем, щоб не залишати його самого. Він мав понад 50 собак протягом життя, більшість з яких поховані на його маєтку.

Ален Делон залишив кінематографію останніми роками через погане самопочуття, а його остання публічна поява була на Каннському кінофестивалі в 2019 році, де він отримав почесну "Золоту пальмову гілку".

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Нагадаємо, 62-річний Том Круз стрибне з парашута на закриття Олімпіади: звідки у його жилах стільки життя

Раніше ми писали про те, що українська акторка розкрила, як і коли починають виплачувати 15 млн за загиблого чоловіка: "Не одразу"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Богдан Бенюк розповів, чому в Україні так розвивається театр і кіно під час війни