Дженніфер Лопес подала заяву належним чином, тобто сама і без адвоката, у другу річницю їхньої мальовничої весільної церемонії в Джорджії, яку вони провели після втечі в Лас-Вегасі в липні 2022 року.

Раніше цього літа Page Six дізналися, що їхній шлюб розпався в березні.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек у Парижі, фото: SplashNews.com

Хоча того місяця їх кілька разів бачили разом, у квітні вони помітно віддалилися один від одного. Чутки про їхнє розставання почали циркулювати у травні після того, як стало очевидно, що вони перестали бачитися публічно.

Наприклад, 55-річна Лопес пройшла червоною доріжкою Met Gala 2024 поодинці, незважаючи на те, що була одним із його співголов. 52-річний Аффлек також дозволив їй бути присутнім на прем'єрах її нового фільму "Атлант" у Лос-Анджелесі та Мексиці однією. У тому ж місяці інсайдер повідомив Page Six, що Аффлек готовий до розірвання шлюбу.

Популярні новини зараз

Батьки бунтують проти 12 років навчання: коли діти будуть в школі більше і чому підлітків "відселять"

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

Показати ще

"Якби був спосіб розлучитися через тимчасове божевілля, він би це зробив, - поділилися вони. - Він відчуває, що останні два роки були просто гарячковим сном, але тепер він прийшов до тями і розуміє, що це просто не спрацює".

Бен Аффлек

Коли весна змінилася влітку, стало очевидно, що пара не проводить багато часу разом, оскільки виконавиця хіта "On the Floor" віддалася дівочим подорожам Європою, а потім більшу частину часу проводила в Нью-Йорку. Тим часом зірка «Операції Арго» залишився на Західному узбережжі і зосередився на роботі після того, як переїхав з їхнього величезного подружнього особняка, який виставлений на продаж з липня.

Пара також провела липневий день народження Лопес нарізно. Але все-таки її бачили чоловіка, що відвідує знімний будинок, у Брентвуді, Каліфорнія, в його день народження. Однак вона відмовилася привітати його з днем ​​народження у соціальних мережах і натомість опублікувала свої ретро-селфі.

Зірка фільму "Виходь за мене заміж" не уточнила у заяві про розлучення, чи був у неї і Аффлека шлюбний контракт, хоча TMZ повідомив, що його немає.

Вона відмовилася від подружньої підтримки та попросила суддю відмовити у підтримці Аффлеку.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек одружилися, фото: On The JLo

Нагадаємо, що "Готова грати жорстко" : Дженніфер Лопес вимагає у чоловіка повернути гроші навіть за каву.

Раніше ми повідомляли, що чудова пара на межі розлучення? Дженніфер Лопес і Бен Аффлек знову роз'їхалися.