Олексій Завгородній - Позитив - відомий український виконавець, який втратив великий "шматок" аудиторії після того, як гурт "Время и Стекло" закінчив своє існування.

Якось він дав велике інтерв'ю Славі Дьоміну на Youtube. У ході цього спілкування він розповів про багато речей зі свого життя, включаючи алкоголізм, відхід батька з сім'ї, стосунки з Потапом, про Дорофєєву та Кацуріна.

Позитив, фото Instagram

Але основну увагу варто приділити тому, що чоловік розповів про свою колишню дружину Ганну Андрійчук. Точніше про те, як він "існував" із нею у шлюбі.

Як виявилося, Позитив не соромився і не вважав зайвим листуватися з іншими дівчатами, коли в нього вже була кохана з обручкою на пальці. Колишня дружина навіть бачила це, неодноразово, і вважала, що він зраджує їй і "фізично". Хоча, як заявив Завгородній, близько не доходило.

Популярні новини зараз

В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення

"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня

Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен

Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни

Показати ще

Вони прожили разом понад 10 років — із них 8 офіційного шлюбу. А ось листування та підозри у зрадах зіпсували їхні стосунки.

"Були листування. Моральна зрада точно була. І морально це зіпсувало наші стосунки. До фізичної зради не доходило нічого, але коли твоя жінка читає таку фігню, вона думає, що все було", - заявив Олексій.

Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua

Минуло вже три роки з моменту їхнього розлучення, Позитив має дівчину, але імені її називати він не хоче.

Нагадаємо, що Позитив зустрів своє кохання: співак розкрив таємницю.

Раніше ми повідомляли, що Позитив потрапив до лікарні через Наді Дорофєєву, бо вона "з іншим": але співак і не проти.