Усі ми пам'ятаємо 1 сезон шоу "Холостячка", де актриса Ксенія Мішина шукала собі нареченого. Тоді вона обрала коміка Олександра Еллерта і багато шанувальників шоу були обурені вибором.

Звичайно, тоді здавалося, що бізнесмен Олексій Трегубенко серйозніший і налаштований на сімейні стосунки. Зараз у чоловіка вже народився син, а ось обличчя коханої не показує. Більше того, вважає необов'язковим штамп у паспорті. Про це він розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Олексій Тригубенко із сином Марком, фото із соцмереж

Олексій поділився, чи бачаться вони зараз із актрисою. Так виявилося, що в учасників романтичного шоу класні стосунки. Олексій та Ксенія зустрічаються нечасто, здебільшого на святкуваннях спільних друзів. Їм вдалося зберегти добрі, але дружні стосунки.

"Ми про життя говорили з нею на дні народження у Жені Ковтуненка, просто класно поспілкувалися. Також вона дзвонила мені, коли мами не стало, підтримала. Коли ми з нею бачимося на заходах якихось чи на дні народження, то дуже приємно спілкуємось як друзі. Нормальні класні стосунки. Серце не йокає",- поділився фіналіст "Холостячки"

Популярні новини зараз

Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня

Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни

Показати ще

Ксенія Мішина та Олексій Тригубенко, скріншот з відео

Учасник "Холостячки" взагалі не показує свою кохану, яка, до речі, народила сина. Він не хоче обговорювати навіть цю тему в інтерв'ю та комусь про це розповідати. Він зазначає, що тільки-но вони будуть готові показати себе разом на публіку, вони це зроблять.

Проте все ж таки фіналіст шоу "Холостячка" розповів про свою кохану, але тільки те, що вона старша за нього. Олексій пояснює, чому він вибрав старшу жінку, і чим саме приваблюють його дівчата, вік яких більший, ніж у нього.

На питання Дьоміна про те, чи в законних відносинах він перебуває з мамою свого сина, той не дав чіткої відповіді. Але зауважив, що для нього це не проблема, і якщо його партнерка захоче штамп у паспорті, то це все робиться дуже легко.