Американський Vogue вирішив попрощатися з літом у незвичайному стилі, випустивши спеціальний digital-випуск під назвою Dogue. Головними героями цього номера стали не моделі та актриси, а їхні домашні улюбленці.

Перед Тижнем моди Vogue випустив 12 обкладинок із собаками, на яких знялися 16 зіркових вихованців. Серед них чихуахуа Демі Мур на прізвисько Пілаф, пітбуль Шарк Біллі Айліш, а також Танк – пітбуль зірки серіалу "Ейфорія" Сідні Свіні.

Пілаф, крихітна чихуахуа Демі Мур, важить всього 1,2 кг, але веде таке ж насичене життя, як і її господиня. Вона носить браслети Chopard замість нашийників, сидить у першому ряду на модних показах і навіть позує фотографам на кінофестивалі Канна. Цей собака справді живе по-королівськи!

Чихуахуа Демі Мур / фото: Instagram

Серед інших учасників випуску – мікропудель на прізвисько Лав, який супроводжував співачку Сіару в її літньому турне. Сіара розповідає, що Лав вважає кожну нову сцену своїм особистим ігровим майданчиком, а кожне нове місце – своїм ліжком.

Популярні новини зараз

Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші

"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня

Нові правила роздягнуть водіїв до нитки

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Мікропудель Сіари / фото: Instagram

Пітбуль Шарк, пес Біллі Айліш, теж став зіркою обкладинки. Він не тільки відданий друг співачки та її брата Фіннеаса, а й їхній музичний партнер. Якщо прислухатися до пісні The Greatest з останнього альбому Біллі, можна почути подих і брязкіт нашийника Шарка.

Пес Біллі Айліш / фото: Instagram

Танк, собака Сідні Свіні, теж потрапив на обкладинку Dogue. Любов до собак Сідні успадкувала від прабабусі, яка мала цілих вісім собак. Якось, волонтеря у притулку, Сідні зустріла Танка, який одразу завоював її серце. Тепер вони нерозлучні, і щодня Сідні починається з обіймів зі своїм пухнастим другом.

Собака Сідни Свіні / фото: Instagram

Так що якщо ви думаєте, що знаменитості живуть насиченим життям, погляньте на їхніх собак – ці хвостаті друзі теж знають, як насолоджуватися увагою та розкішшю.

Також ми писали, чому наші собаки так люблять наїдатися фекаліями на вулиці: все не так просто, як здається

Раніше стало відомо, ґвалтував собак і згодовував крокодилам: зірка National Geographic виявився справжнім монстром

Вам буде цікаво дізнатися "Посміхаємось і говоримо "війна": нова обкладинка журналу Vogue посварила українців