Анна Різатдінова — відома українська гімнастка, бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро (2016), багаторазова призерка Чемпіонатів Світу, Європи і так далі.

Ще від початку повномасштабної війни жінка разом із сином поїхали за кордон. А одного разу вона, проте не вперше, поділилася досить відвертим кадром із пляжу Барселони, Іспанія.

Анна Різатдінова, фото: Instagram

Жінка зняла верхню частину купальника та поділилася кадром себе ззаду. Але варто спочатку нагадати про фотографію, опубліковану раніше. Там вона теж знята ззаду, але сидячи.

Хоча, варто зазначити, її обличчя на цьому знімку і не видно. Гімнастка додала, що в неї опускаються руки від розчарування, і вона зовсім не знає, куди рухатися далі.

Популярні новини зараз

Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ

Мобілізованим оголосили важливе нововведення

"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Анна Різатдінова, фото: Instagram

На свіжій фотографії вона вже лежить, груди прикриває рукою. Поруч лежить книга, вона читає її, тримаючи її іншою рукою.

Цього разу вона просто поділилася рекомендаціями щодо того, де можна смачно поїсти на сніданок, обід і вечерю.

Нагадаємо, що Ганна Різатдінова з "Танці зі зірками" терміново звернулася до українців, це важливо знати: "Ви не уявляєте".

Раніше ми повідомляли, що гімнастку Ганну Різатдінова обікрали посеред вулиці в Іспанії: забрали все від праски до виделок.

Також стало відомо, що Ганна Різатдінова після програшу Ксенії Мішиної згадала, як бігла: "Ми готувалися до..." .