Оля Полякова висловила свою підтримку колезі Андрію Данилку після його виступу з російськомовною програмою на фестивалі Лайми Вайкуле «Рандеву» в Юрмалі. В інтерв’ю програмі «Ранок у великому місті» Полякова наголосила на тому, що, незважаючи на суперечливу реакцію на цей виступ, Данилко залишається вірним патріотом України і завжди був зі своїм народом у найважчі часи.

Співачка відзначила, що не вважає за потрібне коментувати вчинки інших артистів, оскільки не знає всіх деталей і мотивів. Вона припустила, що Андрій Данилко мав свої причини для виступу саме з такою програмою, але при цьому висловила впевненість у його щирій відданості Україні.

Оля Полякова, фото: Instagram

За її словами, він не лише продовжує жити в Києві, але й активно допомагає людям, що підтверджує його підтримку своєї країни навіть у складні часи війни.

Полякова також поділилася, що її саму запрошували взяти участь у фестивалі в Юрмалі, але вона відмовилася через зобов’язання перед іншим проєктом в Україні. Водночас співачка висловила повагу до Лайми Вайкуле, яка з початку війни відкрито підтримує Україну та допомагає українцям.

Популярні новини зараз

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ

Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Андрій Данилко. Фото Youtube

Полякова відзначила, що Вайкуле є важливим союзником України на міжнародній арені, і її позиція заслуговує на визнання.

На фестивалі Макс Барських та ALEKSEEV спілкувались англійською, в той час як Андрій Данилко обирав російську мову для спілкування. Оля Полякова вирішила прокоментувати цю ситуацію.

"Я не можу коментувати вчинки інших людей. Я не знаю, чим він мотивується. Я дуже люблю Андрія. Я точно знаю, що він — українець щирий. Він не виїздив нікуди. Він був з нашою країною. Він жив на Хрещатику, приймав в себе в хаті людей", — висловилася зірка.

Нагадаємо, "Відьма, а тіло 18-річної...": Оля Полякова в купальнику нарвалася на потужні компліменти

Раніше ми писали про те, що Маша Полякова показала свої "стиглі ягідки" та захотіла зареєструватися на "сайті для дорослих"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Андрій Данилко вперше розповів про свої хвороби: "Їх це дратує, і вони вже не знають..."