Вдова відомого актора Олексія Хільського, який загинув на війні, поділилася, як держава допомагає їй та їхній родині після цієї трагедії. Нагадаємо, Олексій Хільський загинув минулого року, виконуючи бойове завдання.

Його дружина, акторка Надія Хільська, в інтерв'ю розповіла, що вже кілька місяців отримує допомогу від держави. Їхня донька отримує пенсію з нагоди втрати батька, а Надія та батьки Олексія мають право на компенсацію у розмірі 50% на комунальні послуги.

Надія Хільська / фото: Instagram

Однак батьки Олексія поки що не отримують цю компенсацію, хоча подали документи одночасно з Надією. Вони живуть у Кам'янському, Дніпропетровській області, і, можливо, там процес оформлення йде по-іншому.

Крім того, Надія почала одержувати виплати у розмірі 15 мільйонів гривень за загибель чоловіка. Ця сума ділиться між нею, їхньою дочкою та батьками Олексія.

Популярні новини зараз

Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші

Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни

Показати ще

"Вони ж не відразу всі виплачуються. Виплачуються протягом декількох років. Відразу виплачується півтора мільйона, а тепер щомісяця нам виплачують певну суму. І таким чином виплачуватимуть, доки не виплатять усю. І ця сума, як я вже сказала, ділиться на сім'ю: половина – нам із Лерочкою, половина – батькам Льоші”, – розповіла акторка.

Нагадаємо, росіяни захищатимуться від ЗСУ хресною ходою: "Нам допоможуть мощі..."

Раніше ми писали про те, що Догпул – нова пухнаста героїня Marvel: пройшла нелегкий шлях, щоб стати актрисою

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Просто хочеться плакати": українці накинулися на студентів за кількість майбутніх психологів