Відомий український артист, ведучий, гуморист і навіть репер Олексій Потапенко, через якого нещодавно його дружина Настя Каменських плакала просто на сцені, продовжує вражати своїм "гумором" шанувальників та знайомих. Деякі блогери кажуть, що Потам і сам не розуміє, що його "жарти" часто здаються дуже дивними.

У мережі Instagram артист поділився начебто радісною новиною про те, що пісні гурту "MOЗGI" та Насті Каменських, до написання яких він "приклав руку", потрапили в чарти Японії та Китаю.

Публікація Потапа, скріншот: Instagram

Проілюструвати цю посаду Олексій вирішив за допомогою фото, на якому зображений він сам, його дружина NK та виконавець домініканського походження Atomic Otro Way. Але просто поставити знімок репера здалося чимось тривіальним, і він почав грати з фільтрами, через що став не схожим сам на себе.

Але замість того, щоб оцінити «гумор» Потапенка, шанувальники почали хвилюватися: чи не трапилося чогось із виконавцем — він помітно видужав і посивів, і виглядає справжнім дідом.

Популярні новини зараз

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

"Матінко рідна, а що сталося з тим дядьком Потапом?", “Не вгадала Потапа, немов дід-алкаш”, “І хто з них Потап”, “Що за дід стоїть?”, “Потап постарів!”, - пишуть під свіжим фото люди.

Нагадаємо, Олег Винник після зради фан-бази повертається з новим хітом: "Гидливо, вовчиці".

Раніше повідомлялося, яку музику краще слухати перед сном і чи справді вона "працює": вчені провели дослідження.

Також, Потап у пастці? Настя Каменських намагається "захистити" коханого чоловіка через обмеження по виїзду.