Ще 7 серпня співачка Софія Ротару відзначила свій 77 День Народження, але оскільки артистка "невидима" останнім часом, ніхто не знав, як пройшов цей день.

Її колишній концертний директор розповідав, що зателефонував їй 7 серпня, і вона повідомила йому, що святкує з сім'єю. А ось онука Ротару - Соня Євдокименко, яка живе в США - "злила" всі подробиці свята. І ні, Софія Михайлівно не в Україні.

Софія Ротару з онуком та сестрою, фото з вільних джерел

Як виявилося, 77-річна співачка святкувала День Народження в Італії, куди й приїхала її Соня. Але не лише вона була гостем свята.

Соня показала на своїй сторінці у Instagram, де саме вони святкували. Дівчина похвалилася браслетом Chanel вартістю 855 доларів і засвітила на тлі серветку із фірмовим логотипом закладу. Вечерю на честь Софії Ротару влаштували у затишному ресторані Gilda у містечку Форте-дей-Мармі.

Популярні новини зараз

Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші

Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Нові правила роздягнуть водіїв до нитки

Показати ще

Сториз Соні Євдокименко

Ресторан на березі моря пропонує багато страв з морепродуктів. Тут можна поласувати лангустинами, тартаром з риби та молюсків, карпаччо з червоних креветок.

Рік у рік Софія Ротару орендує у Форте-дей-Мармі віллу на літо. Достеменно не відомо, яку саме, але, судячи з фото, можна припустити, що це Villa Grey, яка розташована на першій лінії від моря. Тут можна винайняти апартаменти з власним садом.

Серед запрошених гостей також був син артистки Руслан Євдокименко, невістка Світлана. Сім'я співала пісню "Happy Birthday to you" для зірки.

Сториз Софії Ротару

Нагадаємо, що колишній директор Софії Ротару розповів, як співачка відгуляла свій день народження: "Це те, що вона мені сказала".

Раніше ми повідомляли, що "Є ризик, що серце не витримає": астролог здивував прогнозом про Софію Ротару 2024 року.