Шоумен, екс-холостяк і грузинський 37-річний бізнесмен Іраклі Макацарія розповів, як ставляться в його країні до росіян, які втекли з країни, на початку повномасштабного вторгнення.

Про це він розповів в інтерв'ю українському ведучому Славі Дьоміну.

Іраклі Макацарія, фото: Instagram

Екс-холостяк назвав росіян зомбованими, які постійно намагаються виправдати криваві злочини своєї влади. Він розповів, що зараз ставлення грузинського народу до окупантів дуже змінилося.

"Ставлення до російської нації докорінно змінилося. Тут пояснень, чому і як – не треба. У мене є знайомі, нормальні люди, які мають російський паспорт. У спілкуванні вони повністю підтримують Україну, не підтримують те, що робить росія та вся зграя. І кажуть, що це геноцид. Але більшість населення, яку ми бачимо, це зомбована частина» , - розповідає Іраклі.

Популярні новини зараз

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення

Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші

Нові правила роздягнуть водіїв до нитки

Показати ще

Іраклі Макацарія, скріншот з відео

Однак, за словами Макацарія, він фізично ще не стикався із росіянами, які відкрито підтримують повномасштабне вторгнення.

При цьому Іраклі заявив, що негативно ставиться до росіян, які втікали від мобілізації і переховуються в його рідній країні, і вважає, що вони не мають права вільно себе там відчувати, адже вони такі ж вбивці, як і їх президент.

"Мені хотілося б, щоб це якось або регулювалося, або не було можливості в Грузії розпочинати якийсь бізнес, або займатися якоюсь комерційною діяльністю. Це моя особиста позиція", - розповідає Макацарія .

Скрін, Instagram Іраклі Макацарія

Бізнесмен підтвердив теорію Слави Дьоміна про те, що грузини принципово не переходять російською мовою, а спілкуються виключно грузинською та англійською мовами.

Нагадаємо, що Іраклі Макацарія зійшовся із дружиною ще одного героя шоу "Холостяк": "Це вже така родина".

Раніше ми повідомляли, що Іраклі Макацарія розповів, як пов'язана його дружина Ліза Чічуа із шоу "Холостяк": "Я знав про неї від дружини".