Глава так званої фанатської спільноти Олега Винника Лера Барон, яка нещодавно повідомила про "повернення" Винника, схоже, думала, що українці з радістю відреагують на таку новину. Відомо, що артист готує на День прапора, 23 серпня, прем'єру нової пісні і має намір поступово "повернутись" до своїх слухачів — спочатку дистанційно.

Однак у коментарях під анонсом у мережі Instagram нової композиції думки українців не були однозначними.

Публікація Лери Барон, скріншот: Instagram

Поки віддані шанувальники співака раділи новинам, інші обурювалися. Користувачі заявляли, що Олег Винник зробив свій вибір, коли під час повномасштабної війни виїхав з України, не давав публічних коментарів про російське вторгнення і просто зайняв мовчазну позицію. Передплатники зазначали, що "такі патріоти країні не потрібні".

Коментарі, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ

Мобілізованим оголосили важливе нововведення

Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

"Приїде, дасть концерт, заробить грошей і потім знову до Німеччини поїде? А потім знову співатиме про "своїх" людей... Нехай сидить уже там, де він був 2,5 роки, і не вилазить. Ганьба! Закінчилися гроші, їде заробити ? Навіщо нам у країні люди, які зрадили народ і, як останній щур, втекли за першої ж можливості!" - пишуть у соціальних мережах.

Побачивши такі коментарі, Валерія Барон вирішила "виправдати" коханого артиста, пояснивши, що він уже понад 20 років живе у Німеччині, тому не "тікав", а "поїхав додому".

"А нічого, що лікуватися він почав задовго до? І не лікуватися поїхав, а повернувся додому. Людина вже понад 20 років проживає виключно в Німеччині, є резидентом цієї країни і не має в Україні місця, де жити. зраду", - написала в коментарях Барон.

Коментарі, скріншот: Instagram

Окрім того, голова офіційного фан-клубу виконавця розповіла, як Олег Вінник допомагає військовим. За її словами, артист переказав на допомогу захисникам понад півмільйона євро.

"Все, що він заробив, віддав хлопцям на передову. Ця цифра перевищує 0,5 млн. євро. Норм так. Все заради перемоги. Може, вже достатньо шукати ворогів серед друзів. Народ все розсудить. Щоб кожен допоміг стільки, скільки допоміг Олег", - написала Барон.

Олег Винник, кадр з відео

Нагадаємо, Олег Винник весь час повномасштабної війни перебував у Німеччині. За кордон співак поїхав, щоб лікуватися від тяжкої хвороби. Українців обурювало, що артист у складний час залишив країну, публічно не засудив вторгнення Росії та мовчав про злочини окупантів.

Нагадаємо, "Вибір зроблено, відповідатимуть": Олег Винник та Влад Яма отримали жорсткий вирок.

Раніше повідомлялося, "Діамант сезону": Павло Зібров у мантії запряг жеребців, все заради загадкової красуні.

Також, "Великий успіх...": фанати виклали в мережу свіже фото поганого Олега Винника.