Нещодавно Дан Балан повернувся до України, їздив велосипедом у Буковелі, де на той час відпочивала Тіна Кароль. Шанувальники пари пам'ятали їхні "відносини" на "Голосі країни", тому одразу пов'язали це.

Незважаючи на те, що Дан Балан говорив, що всі їхні почуття з Тіною були грою і вони не бачилися вже два роки, шанувальники продовжують їх пов'язувати. І ось Дан Балан приїхав з концертом до Одеси, а про Тіну Кароль з'ясувалась шокуюча інформація про заміжжя.

Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina

Відомий продюсер та ведучий Євген Фешак висловився про особисте життя співачки Тіни Кароль. Він припускає, що співачка вже одружилася, проте просто не повідомляла про це. Більше того, продюсер вважає, що зірка могла і весілля відіграти.

"Мені здається, що вона, в принципі, вже вийшла заміж. Що вона сказала? Якщо виходитиме заміж, то зробить це подалі від очей публіки і ніколи не повідомить шанувальників про свій новий статус. Тому можемо зробити висновок, що, в принципі, може , все вже і було. Може, вже зіграли весілля" , - висловився ведучий в етері "Люкс ФМ"

Популярні новини зараз

Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Показати ще

Нагадаємо, що груди майже нічого не прикривало: Тіна Кароль вразила користувачів "гарячою" фотосесією.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль вирішила показати українцям інтим, але їм не сподобалося: "Знайди вже собі когось".

Також стало відомо, що Тіна Кароль анонімно відвідала концерт Shumei, щоб зробити сюрприз: тільки погляньте не на його обличчя.