Олег Винник, популярний український співак, який поїхав до Німеччини після початку війни, готується до повернення на музичну сцену. Власниця його фан-клубу Валерія Барон днями анонсувала новий трек під назвою "Мої Люди", який буде доступний для попереднього замовлення на стрімінгових платформах з 23 серпня.

Це буде перша україномовна пісня Винника з початку війни, і на афіші він з'явився у новому образі – тепер він не блондин.

Анонс пісні Олега Винника / фото: скриншот Facebook

Новини про новий трек викликали шквал емоцій під постом Валерії. Багатьом користувачам не сподобалося, що Винник спочатку під час воєнного стану їде до Німеччини, а зараз повертається до України продовжувати розважати народ.

Вони вважають, що він не має права "дарувати" такі треки після того, як кинув своїх фанатів тут:

Популярні новини зараз

Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші

Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ

Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Коментар на анонс пісні Олега Винника / фото: скриншот Facebook

Коментар на анонс пісні Олега Винника / фото: скриншот Facebook

Коментар на анонс пісні Олега Винника / фото: скриншот Facebook

Коментар на анонс пісні Олега Винника / фото: скриншот Facebook

У відповідь на критику Валерія Барон заступилася за Олега, написавши, що він виїхав з України не через хворобу, а тому, що не має житла тут. Вона сказала, що Винник почав лікування ще до війни і в нього просто не було іншого вибору, окрім як повернутися до Німеччини, де має житло.

Водночас, продюсер та співак Геннадій Вітер, колишній друг Олега, також висловився про Винника. Вітер підтримав думку суспільства, що Винник, як кумир мільйонів, мав залишатися на зв'язку з шанувальниками та підтримувати їх:

"Я не розумію, як кумир мільйонів, людина, яка мала доступ до тисяч сердець, мала великий вплив і чиє слово чекали на самому початку війни, ти просто нічого не робиш. Тебе просто ні, ти просто втік і ти кидаєш... Це ті люди, які повірили тобі, піднесли тебе на п'єдестал і зробили суперзіркою. І ти мовчиш, нічого не робиш... Буває, що артист не знає, що відбувається поза його популярністю. важкий у нього був шлях, але треба залишатися людиною".

Також поспішаємо повідомити, Володимир Дантес показав, чи виглядає Кацуріна без одягу краще, ніж Дорофєєва: "Я нарешті буду..."

Раніше стало відомо про те, що Потап у пастці? Настя Каменських намагається "захистити" коханого чоловіка через обмеження по виїзду

Вам буде цікаво дізнатися, "В мені є міць": Павло Зібров зізнався, що готовий захищати Україну на фронті