Володимир Дантес – відомий український шоумен, співак, гуморист та колишній чоловік Наді Дорофєєвої.

Хлопець періодично виставляє на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 724 тисячі осіб, якісь публікації.

Володимир Дантес, фото Знай.ua

Якось з'явилися чутки про те, що нібито Дантес розійшовся з Дашею Кацуріною, яка, як і він, опинилася у тяжкій моральній ситуації після розлучення з Михайлом... їхні колишні партнери зійшлися разом, як, утім, і Володимир із мамою двох дітей.

Дантес того разу остаточно розвіяв ці чутки, бо показав у Stories відео, записане в присутності і Даші, і 8-річної Саші, і 3-річного Івана.

Популярні новини зараз

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Мобілізованим оголосили важливе нововведення

"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Як виявилося, Володимир Дантес із Кацуріною та малюками вирішили сходити в басейн, освіжитися. У кадрі хлопець усміхається та показує "кохану" у купальнику.

У нього з'явилася можливість розслабитися після низки благодійних концертів, на яких він збирав гроші на ЗСУ та на допомогу громадянам, які постраждали під час повномасштабної війни. Чи справді Дантес із Дашею перебувають у стосунках – залишається загадкою.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Jerry Heil та Вова Дантес презентували ніжний кліп, який переносить у юність.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес розповів про складні часи з Олею, було до Кацуріної і навіть Дорофєєвої: "Без вікон, без зв'язку".

Також стало відомо, що співак Володимир Дантес згадав неприємну історію зі своєю матір'ю.