Популярна українська співачка, волонтер та телеведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва одного разу вирішила відпочити від міської метушні та вирушила на відпочинок до Карпат.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram .

"Даша Астаф'єва, фото: Instagram"

На кадрах Даша захоплюється красою карпатських пагорбів та насолоджується життям. Співачка ніби занурюється в дитинство і не боїться бути для когось дивного: годує коня, грає із цуценям і бігаючи разом із стадом овець.

Дещо незвичайно бачити її такий простий, без яскравого макіяжу та стильних образів. Дівчина постає перед передплатниками у звичайному спортивному костюмі, кепці та зібраним у пучок волоссям.

Популярні новини зараз

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube

Добре видно, що співачка любить активний відпочинок у Карпатах, вона у чудовому настрої гуляла горами, ловила рибу та збирала гриби.

"Верховина або селиться в тобі раз і назавжди, кличе у снах і спогадах, коли бачиш те, як зараз бачите ви, або потрібно спробувати ще раз, щоб зрозуміти. Зрозуміти свій справжній розмір у цій всесвітній величі та таємничості. Хочу, щоб ви любили Карпати", - розповіла зірка.

Передплатники розділили любов телеведучої до природи Карпат, проте дехто помітив у діях Астаф'євої нотки вульгарності: " По капелюху поплескала, добре що хоч не плюнула потім)))) ось Дашуля☺️", " Як класно і влучно написано! Не боятися бути смішними та дивними!" кайф, позитивна енергія від цієї посади 😍Щирість захоплює! Це дуже цінно в сучасному світі та дуже рідко 💝".

Коментарі під публікацією Даші Астаф'євої. Фото скрін з Instagram

Коментарі під публікацією Даші Астаф'євої. Фото скрін з Instagram

Коментарі під публікацією Даші Астаф'євої. Фото скрін з Instagram

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва закрила рота всім блогерам, які хочуть миру з путіним.

Раніше повідомляли, що Даша Астаф'єва після весілля поділилася з українками секретами спокійного життя.