Український боксер В’ячеслав Узелков вперше прокоментував ситуацію після публічних звинувачень з боку свого 15-річного сина. Молодий чоловік звинуватив батька в аб’юзі, брехні та погрозах, а також стверджував, що його мати, Марина Боржемська, не здійснювала тиск на нього.

Син додав, що уникає зустрічей із батьком. У своєму пості в Instagram Узелков висловився про ситуацію, заявивши, що для нього ті, хто критикує, не мають значення.

Він зазначив, що людям, які мають проблеми в житті, слід усвідомити свою незначність. Водночас боксер подякував усім, хто стежить за його життям, і висловив вдячність своїй новій нареченій.

Узелков опублікував фотографію руки з обручкою, і подякував їй за підтримку після операції. Він заявив, що вона витягла його з темряви і що тепер його серце належить їй. У пості боксер підкреслив важливість її підтримки і відзначив, що вона допомогла йому пройти через складний період.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Нагадаємо, що 15-річний син Узелкова звернувся до батька з обвинувальним листом, зазначивши, що його мати не чинила на нього тиску.

Колишня дружина Узелкова, Марина Боржемська, також підтримала сина, висловивши глибоке співчуття до його болю і подякувала йому за сміливість у відкритому висловленні своїх почуттів.

Нагадаємо, В'ячеслав Узелков переніс важку операцію: тепер чекає нове життя

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська зізналася, що любить нюхати дітей на щастя: "Чи нормально?"

Вам буде цікаво дізнатися Марина Боржемська показала, яку мотивацію в житті їй "подарував" колишній Узєлков: "Перша і найголовніша відповідь"