Цього разу трохи драми із родини зірки сцени Віктора Павліка. Колишня дружина співака Лариса Созаєва вирішила розкрити правду про те, як артист зраджував їй, а потім присягався у коханні.

За словами Лариси, Віктор зраджував її з багатьма жінками. Це все відбувалося останніми роками їхнього подружнього життя.

Про це стало відомо завдяки коментарям Лариси, які вона озвучила в одному із нещодавніх інтерв'ю.

Сім'я Віктора Павліка з Ларисою, фото: Instagram

"Ми ходили до церкви багато років. Бог не приймає розлучення - так написано у Святому Письмі. Я мудра жінка і розуміла, що людина може помилитися, зачаруватися чужими "персами". Хто з нас без гріха?", - поділилася Созаєва.

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Показати ще

Їхній син Павло розумів, що у батьків є проблеми у стосунках, проте він не хотів, щоб вони розлучалися.

Лариса Созаєва, фото з фейсбук

"Коли я сказала синові, що у нас з татом не все добре, він злякався і запитав, як же ми житимемо без нього. Дітей у таких ситуаціях завжди дуже шкода. І заради їхнього блага жінки терплять, щоб чоловік змінив свою поведінку", — згадала танцівниця.

"Тим більше треба знати Віктора. Він присягався до останнього, що я єдина, кого він любить, і що більше ніколи не буде так чинити", - додала вона.

Також колишня співака зізналася, що вдруге вони з Віктором під вінець не йшли, як не вінчалися. Ця вся історія була вигадкою, щоби привернути увагу медіа до Павліка.

"Щодо повторного одруження та вінчання, то це неправда. Ми відпочивали разом у Туреччині та розмірковували, як привернути увагу медіа, от і придумали таку "качку", - зізналася Лариса.

Лариса Созаєва, фото з фейсбук

Також варто розповісти, що Віктор та Лариса прожили у шлюбі понад 20 років. Остаточно вони розлучилися у 2016 році. Згодом Павлік одружився з молодшою ​​на 28 років Катериною Реп'яховою. Після чого між колишньою та нинішньою дружиною артиста почалися гучні публічні скандали.

Нагадаємо, Віктор Павлік зіграв весілля з Репяхової через 4 роки після розпису: "Плаття висіло у шафі, уявіть...".

Раніше повідомлялося, що дивом врятувався: Віктор Павлік пережив зупинку серця і складну операцію.

Також Катерина Репяхова зізналася, що Віктор Павлік погрожував їй розлученням: що його розлютило.