62-річний Том Круз готує справжню сенсацію для закриття Олімпійських ігор у Парижі 11 серпня. Під час церемонії він виконає неймовірний трюк: стрибне з парашутом, щоби символічно передати Лос-Анджелесу права на проведення літніх Олімпійських ігор 2028 року.

Цікаво, що це не просто спонтанне рішення, повідомляє The Hollywood Reporter. Відео зі стрибком Круза було знято потай ще в березні цього року.

Церемонія складатиметься із заздалегідь підготовлених та живих елементів, а її організацією займається компанія Fulwell 73, якою керує Джеймс Корден. Тож можна очікувати безліч цікавих та видовищних моментів.

Том Круз / фото: Threads

Як же акторові вдається зберігати такий сильний дух і до того ж так добре виглядати у свої роки? Том Круз ретельно стежить за своїм здоров'ям та харчуванням. Влітку він дотримується суворої дієти: їсть лише те, що готується на пару чи грилі, уникає солодощів та вуглеводів.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

У його раціон входять страви з білої риби, овочів, а також продукти, багаті на антиоксиданти, такі як чорний шоколад, лосось, чорниця, імбир, буряк, броколі та шпинат. Круз також робить акцент на малих перекушуваннях – замість трьох основних прийомів їжі він віддає перевагу 15 невеликим перекушуванням на день.

Том Круз / фото: Х

Не дивно, що Круз такий активний: він відвідав не лише Олімпійські ігри в Парижі, а й концерти Тейлор Свіфт на стадіоні Уемблі, фестиваль Гластонбері та Вімблдон. Актор завжди замовляє собі здорову їжу, що допомагає йому залишатися у чудовій формі.

Таким чином, 11 серпня Том Круз не лише здивує глядачів своїм парашутним стрибком, а й доведе, що можна підтримувати чудову фізичну форму та життєвий тонус, незважаючи на вік.

Нагадаємо, Джонні Деппа застукали в обіймах російської блондинки: шанувальники запитують, чому вона

Раніше ми писали, Міранда Прістлі через 18 років повертається на екрани: Disney готує сиквел популярної стрічки "Диявол носить Prada"

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Збирач душ" лякає до істерики: Ніколас Кейдж знявся у "найстрашнішому фільмі 10-річчя"