Цього разу зірка влаштувала фотосесію у столиці, одягнувши білий піджак на голе тіло та мереживні трусики, доповнивши образ балетками та мінімалістичними прикрасами. Анна поділилася своїми думками про те, чому люди часто чіпляються за звичне, навіть якщо це не приносить щастя, і бояться змін.

Вона вважає, що причина полягає в страху втратити контроль над обставинами та відчуття безпеки. Часто цей страх заснований на негативних емоціях, пережитих у минулому, спробах змінити щось.

До інших причин вона відносить високий рівень тривожності, низьку самооцінку та перфекціонізм. Анна зазначила, що багато наших страхів беруть початок з дитинства, коли дитина переживає несподівані події, такі як розлучення батьків, смерть близької людини, розлука з рідними або раптовий переїзд.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Вона також згадала, як важко відпустити те, у що вкладено багато емоцій, надій і сподівань, подібно до інвестицій, від яких очікують дивідендів. Але якщо людина усвідомлює, що дивідендів не буде, вона може забрати свої «акції» та вкласти їх у більш перспективний проект.

Анна наголошує, що нове ніколи не буде вдосконаленим старим, а буде іншим. Вона закликає не боятися змін, адже вони завжди на краще.

Нагадаємо, соромно зізнатися: розлучена Анна Саліванчук відпочила у місці, де українці бувають щодня

Раніше ми писали про те, що на всі банани майстер: рецепт найм'якшої "тропічної" запіканки від Анни Саліванчук

Вам буде цікаво дізнатися українці "знищили" Ганну Саліванчук за напівголі танці під час війни: "Ви втрачаєте розум?"