Останніми днями в медіапросторі з’явилася інформація про приміщення в центрі Києва, яке здає в оренду теща популярного українського коміка та телеведучого Євгена Кошового. Згідно з повідомленнями, це приміщення має площу понад 100 квадратних метрів і з 2020 року належить матері дружини Кошового, Ксенії.

За інформацією Telegram-каналу "Сніданок Химери", Ксенія Павлівна, дружина Євгена Кошового, почала орендувати це приміщення з 1 липня 2020 року.

Євген Кошовий, скріншот: YouTube

Приміщення, площею 114.8 м², було придбане її матір'ю, Маргаритою Володимирівною, 18 березня 2020 року. Виходячи з цієї інформації, виникає питання про можливий конфлікт інтересів, оскільки орендодавець і орендар є родичами.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Вказується, що така ситуація може виглядати як схема для відмивання коштів, оскільки придбання дорогого нерухомого майна та його подальша оренда родичам може мати певні фінансові і податкові наслідки. Приміщення в центрі Києва має високу вартість, і те, що воно здається в оренду своїй доньці, може піддавати сумніву прозорість таких угод.

Також наш портал інформував, Євген Кошовий з "Квартал 95" різко відчитав дочку за російську мову: "Дома спілкуємося так, як захочемо"

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Вам буде цікаво дізнатися Євген Кошовий розповів, що приховує його переписка із Зеленським: "Ніндзя ніколи не здається"