Після війни спокійно собі повернеться в Україну і продовжить гастролювати, як і кілька років тому, так званий репер Потап, який нібито відкрив за кордоном новий лейбл і працює з росіянами. Так само намагатимуться це робити і танцюрист Влад Яма, і співак Іван Дорн.

Про це у відвертому інтерв'ю нещодавно розповів відомий український співак та музикант, лідер гурту "ТіК" Віктор Бронюк.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Моє ставлення до такого "ходіння" негативне. Наше суспільство засудило якісь вчинки. Але повірте мені, якщо завтра все закінчиться, багато знаменитостей повернуться і так само гастролюватимуть, виступатимуть і нічого не зміниться, на жаль", — сказав Віктор.

Аудиторія шанувальників, додав він, не зробить жодних висновків. Також виконавець припустив, що спонукало перерахованих вище артистів виїхати.

Популярні новини зараз

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Іван Дорн / фото: Instagram

"Чим керувався Влад Яма чи Іван Дорн, я не знаю. Була можливість виїхати, тому вони це зробили, бо так простіше, це звільняє від багатьох обов'язків. На мою думку, це позиція не громадянська, не чоловіча. З іншого боку. — якщо так вчинили, то це теж вибір і їм із цим жити", - висловився співак.

Влад Яма. Фото Instagram

Віктор також озвучив найголовнішу, на його думку, проблему українців.

"У деякі важкі моменти ми пишаємося нашими людьми, тому що вони можуть самоорганізуватися і голими руками зупинити війська і це дуже надихає. А з іншого боку, мені колись влучно сказав знайомий італієць: Ви чомусь позбавлені інстинкту самозбереження, не цінуйте те, чого досягли, не можете адекватно оцінити ситуацію", - сказав співак.

Олексій Потапенко, скріншот: TikTok

У ситуації зі зірками, що втекли, каже Бронюк, все ідентично.

"Так само і тут. Після повернення в Україну зірки розповідатимуть, як важко вони працювали, блукали, їздили світом, сиділи довго сумними вечорами і думали лише про Україну та про те, як допомогти українцям. Про них знімуть фільми та сюжети і все буде добре. На жаль", - вважає Віктор Бронюк.

Нагадаємо, Потап почав офіційно працювати з росіянами - Беспалов розкрив "аферу": "Каменських готова мовчати".

Раніше повідомлялося, Потап вирішив вибачитися, Настя Каменських відреагувала: "Люди мене не пробачили".

Також, "Іти на нуль, сідати в танки": 67-річний Павло Зібров пояснив, чому не воює.