Популярна українська актриса, зірка серіалу "Фортечна" та романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина повернулася з подорожі Америкою, в яку вона їздила разом із сином Платоном.

За три тижні актриса встигла не лише відпочити та відвідати найзнаковіші місця США, а й зробити кілька фотосесій у голлівудському стилі.

Про це стало відомо завдяки свіжій публікації Ксенії Мішин у мережі Instagram.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

На кадрах Ксенія позує у бордовому латексному костюмі, що складається з кроп-топу та брюк кліш із заниженою талією. У замітці Мішина поділилася враженнями від подорожі та назвала плюси та мінуси Америки.

Популярні новини зараз

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

"Усе свідоме життя я відчувала симпатію до Америки, не перебуваючи там. Можливо, це пов'язано з професією, можливо, зі спогадами з минулих життів. Загалом, мій 3х тижневий досвід дійсно виявився цікавим, наповнюючим, яскравим. Галопом Америкою ми з сином пробіглися знатно. І, чесно кажучи, я так і не зрозуміла людей, які систематично скаржаться на цю країну. Чи то мені часу не вистачило розглянути темні сторони, чи то погляди в нас різні", - написала вона.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

Ксенія спростувала поширену думку про те, що "в Америці пластмасові фрукти та овочі". За словами актриси, на її досвіді це виявилося банальним стереотипом.

"Вірите, смачніших абрикосів я не їла. Приголомшливі супермаркети із зеленими корнерами, де є все - від свіжих овочів, фруктів і купи хелсі продуктів з крутим складом до гарячої смачної здорової їжі, не відходячи від каси", - поділилася вона.

Друге, що сподобалося Мішиною у США, це те, що там сильно відчувається дух свободи.

"Там усім на тебе наплювати - у чому ти одягнений, чим нагодований, що ти говориш і як себе проявляєш. Особливе відчуття відсутності в повітрі слідів засудження та забобонів. Ти такий який ти є, зі своїм баченням цього світу", - каже вона.

Також зі спостережень української актриси, американці – привітні та позитивні люди.

"Усі посміхаються скрізь і завжди. І навіть якщо це не більше ніж етикет та маскувальні елементи, вони точно піднімають настрій та змушують відповідати взаємністю", - розповіла Ксенія.

З мінусів Америки, за версією Мішиної, - надто дорого, висока швидкість, не завжди якісний сервіс, холодний океан у Санта-Моніці, тропічні зливи в Майамі, відсутність зручних транспортних сполучень у деяких штатах.

"А загалом побувавши в одній із лідируючих світових країн, побачивши рівень прогресу та інновацій, мені стало дивно усвідомлювати, що наш ворог не соромиться претендувати на входження до списку хедлайнерів, з такими примітивними смислами і такими ж примітивними штатами як воронеж, орел, краснодар та ін. ху...", - додала вона.

Нагадаємо, як змінилася Женечка зі "Сватів": цю красуню майже не впізнати.

Раніше повідомлялося, "Сказав, що зайнятий": розкрили таємницю про учасниць "Холостяка-13", вибір Олександра "Терена" здивує.

Також, "Це тупість...": українці лютують через слова зірки "Фортечної", після удару по дитячій лікарні.