Нещодавно відомого українського блогера, ведучого та колишнього співачки Ганни Трінчер Олександра Волошина внесли до бази "Миротворець", зокрема через поширення російської пропаганди. Сам Волошин уже відреагував на таку "акцію".

Він шокований, що його "порівняли із сепаратистами". Сашко заявив, що навіть спочатку не повірив, що потрапив до бази.

Про це стало відомо завдяки публікації Сашка Волошина у мережі Instagram.

Олександр Волошин, скріншот: YouTube

На сайті "Миротворець" зазначено, що Волошина Олександра Олеговича звинувачують в участі в актах гуманітарної агресії проти України, поширенні російської пропаганди, участі в інформаційно-психологічній спецоперації Росії (країна-агресор та терорист) проти України та замаху на суверенітет та територію. Крім того, Волошина називали "пособником російсько-фашистських загарбників та терористів".

Популярні новини зараз

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Олександр Волошин у базі "Миротворця"

"Коли мені це скинули, я спочатку не повірив. Думав, що товариш вирішив мене пранканути, але потім зрозумів, що це правда. Я не знаю, як мені реагувати на це. Щодня відбуваються події, які роблять мене в очах тих людей, які не бачили всієї ситуації, ворогом і змушують мене виправдовуватися. Не знаю, що далі робити і чого очікувати, але, судячи з усього, це далеко не фінал. Чесно кажучи, дуже хотілося б вимкнути цей стрьомний фільм і стерти його з пам'яті... Принаймні зі своєї", - зазначив блогер.

Центр "Миротворець" – це громадська організація, яка активно займається вивченням ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. Вона була створена ще 2014 року під егідою волонтерської групи "Народний тил".

"Мене зрівняли із сепаратистами... Там люди, які несуть загрозу країні. Таке відчуття, що справа часу, коли мене просто упакують на*уй, зроблять ворогом народу. При чому зроблять так, щоб люди реально в це повірили. Щось придумають як це зробити. Зробити людину антигероєм дуже легко. При тому, що я вже сто разів сказав, що я не правий. Визнав свою помилку", - додав Волошин.

Раніше Олександр зробив контроверсійну заяву про те, що "ми не вивозимо війну", яку багато хто сприйняв як вияв мови ворожнечі. Це та інші його висловлювання викликали хвилю критики у соціальних мережах. Згодом інфлюєнсер визнав свою помилку та оголосив про рішення утриматися від коментарів про війну у своєму блозі.

Нагадаємо, "Я не залишився бомжем": блогер Волошин втратив 36 мільйонів гривень.

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер зізналася, як її травмував колишній - навіть під час інтиму: "Я плакала, не могла дати відсічі".

Також, Анна Трінчер шокувала важкою правдою про рідного батька: "Таскав мене за волосся, погрожував розбити".