Блогерка Юлія Генсіровська вирішила привернути увагу до свого колишнього чоловіка, з яким у неї двоє дітей. Вона зв'язалася з ТЦК та СП, щоб вони вручили йому повістку. Юлія назвала це можливістю для нього повернутися в Україну.

На своїй сторінці у соціальній мережі вона показала фото працівників поліції біля дверей, які прийшли вручати повістку. Виявилося, що чоловіка не було в Миколаєві.

Сусіди повідомили поліції іншу адресу, а Юлія надала інформацію про те, в якій країні та місті він живе, а також його сторінку в Instagram.

"Прийшла поліція і принесла повістку батьку моїх дітей. Скажемо так, його чекають, щоб він прийшов обороняти країну. Але оскільки він перебуває в Європі, мені довелося надати інформацію, де його можна знайти. Я надала всі дані. Зробивши такий крок, перетнувши кордон, мені здається, що він вже хоче віддати борг своїй країні і це буде виправна ситуація. Він дуже хоче повернутися до України, мріє про це. Я вважаю, що це класний привід віддати повагу країні та захищати її від поганих людей," – написала Юлія.

Популярні новини зараз

Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

Нагадаємо, що від попереднього шлюбу Юлія має двох дітей – сина та доньку. Юлія вважає, що, перетнувши кордон країни нелегально, її колишній чоловік має можливість повернутися в Україну, щоб віддати свій борг батьківщині і захищати її. Вона підкреслила, що це гідний спосіб повернення.

Нагадаємо, "Він вибрав росію": експерт пояснив, чому Арестовичу закрито шлях до української політики

Раніше ми писали про те, що фанатка вийшла заміж за "клона" Еда Ширана і народила дочку: привчають змалечку любити кумира

Вам буде цікаво дізнатися "Для захисту від темних духів": Артем Пивоваров роздягнувся, щоб видати сокровенну таємницю