Відома українська танцівниця, хореограф та постійна учасниця проекту "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова, яка нещодавно лягла під ніж пластичного хірурга, примудрилася у 35 років підхопити дитячу хворобу - вітрянку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ілони Гвоздьової в соціальній мережі Instagram.

Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram

"Я захворіла на вітрянку. І скажу вам, у віці 35 ця хвороба переноситься дуже непросто, а часом хочеться вилізти на стелю від болю, свербежу і вимушеної ізоляції. Одна моя знайома сказала, що вітрянка в дорослому віці з погляду психосоматики - це наслідкова дія на підсвідомому рівні між тим, що я "хочу робити", і тим, що "треба робити", постійний тиск з боку спільноти людей та їхні очікування, розбіжність. Між потребами моїми і потребами інших людей! Тобто тіло йде в блок і змушує зупинитися, замислитися, пригадати незакриті гештальти, неопрацьовані й не пережиті образи! Варто згадати, переосмислити, відпустити і йти далі жити своїм життям", - зізналася Ілона.

Коментарі під публікацією, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

Показати ще

"За останні три місяці я справді як у темно-сірій зоні (хвороба дітей, аварія, хвороба моя, зриви по роботі та постійні палиці в колеса з різних боків), ніби хто наврочив", - написала Ілона і запитала своїх передплатників, чи вірять чи вірять вони у цьому, що хвороби — невипадковість.

Коментарі під публікацією, скріншот: Instagram

У коментарях Ілоні побажали здоров'я та поділилися своїм досвідом лікування від вітрянки. Були й ті, хто не бачить зв'язку між емоційним станом та інфекцією.

"На мою думку, це Вища сила зупинила тебе, щоб у тебе був час на переосмислення себе, перевірку свого оточення та складання нової дорожньої карти свого життя на найближчий період. Рефлексія потрібна, як кажуть мої колеги-психологи", - вирішили шанувальники.

"Тіло і душа це одне ціле, треба більше відпочивати", - вважають підписники.

"На мою думку, вітрянка - це просто вітрянка. Наша психіка ну ніяк не може створити цю хворобу... а ось реакція на цю хворобу вже психосоматика", - написали в коментарях.

Нагадаємо, хто в поїзді, а хто в машині: Гвоздьова, Марічка Падалко та колишня дружина Потапа зізналися, де займаються інтимом.

Раніше повідомлялося, Ілона Гвоздьова з "Танці зі зірками" обурила поведінкою із сином: "Рукою ніби захищається".

Також, Ілона Гвоздьова після збільшення грудей розповіла, скільки коштує операція: "Мені вистачає".