В Україні завершився кастинг на новий, 13-й сезон романтичного шоу "Холостяк", яке цього року викликало небувалий ажіотаж.

Головним героєм проекту став ветеран війни Олександр Будько, відомий під позивним "Терен". Його участь у шоу справила справжній фурор, про що свідчить рекордна кількість заявок від українок – 1500!

Олександр Терен, скріншот: YouTube

Це перевершило показники попередніх сезонів та продемонструвало, наскільки привабливою є ідея побудувати стосунки з героєм-захисником для багатьох жінок.

Команда проекту поділилася інсайдерською інформацією про учасниць, які пройшли відбір і незабаром з'являться на екранах.

Популярні новини зараз

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Серед претенденток на серце Олександра Терена є і волонтери, і актриси. Є навіть студентка престижного Гарвардського університету, яка, мабуть, готова застосувати свої інтелектуальні здібності у боротьбі за увагу "Холостяка".

Особливу увагу привертає участь у шоу плюс-сайз моделі.

Цікаво, що багато дівчат уже були знайомі з Олександром до початку проекту. Хтось бачив його наживо, інші уважно стежили за його інтерв'ю та публікаціями у соціальних мережах. Були навіть хоробрі українки, які намагалися запросити Будька на побачення ще до його участі у "Холостяку".

Проте через щільний графік Олександр змушений був відмовляти.

Олександр Терен, скріншот: YouTube

Ця ситуація навіть спонукала одну з учасниць подати заявку на шоу, жартома зазначивши, що це, мабуть, єдиний спосіб випити кави з Олександром.

"За кілька годин до оголошення нового сезону я запросила Сашка на прогулянку, але він сказав, що зайнятий", - заявила вона.

Нагадаємо, "дитина старша за мене": новий "Холостяк" зізнався, що готовий полюбити чужих дітей

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Квіткова в трусиках навчила українок відомій молитві: "Дай мені фантазію..."

Знай.ua писав, "пора заміж виходити": Ксенія Мішина відсвяткувала день народження "голим" фотосетом