Відомий український співак Павло Зібров, який має велику популярність у соціальних мережах, від початку повномасштабного вторгнення рідко виїжджає за межі країни. Павло Миколайович каже, що роботи йому вистачає й удома: популярний співак проводить концерти для військових, записує нові пісні та переспівує старі хіти.

Про те, як змінилося його життя протягом останніх кількох років, Павло Зібров розповів у проекті "Моя історія".

Павло Зібров

"Життя змінилося кардинально. Я дорожу кожним своїм днем, кожною годиною. Хочу встигнути написати більше пісень, зробити більше концертів для слухачів, які на мене чекають. Я доросла людина і розумію, що від моєї позиції публічної людини дуже багато залежить. Українцям у цій боротьбі потрібна віра, надія і любов. У мене якраз є пісні про віру, надію і любов", - розповів Павло Миколайович.

"Я росіян не пробачу ніколи за те, що наробили тут. І поки їх не зупиниш… тільки силою можна їх зупинити, з Божою допомогою, за допомогою всього цивілізованого світу. А ворогів не прощатимемо. Таке не прощається", - каже Зібров.

Популярні новини зараз

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

Павло Зібров у проекті "Моя історія", фото: Facebook

"Дехто запитує мене в соцмережах: "Якщо ти живий, чому ти в окопах співаєш, а не воюєш на фронті?" Так, здоров'я у мене вистачає, тільки ненадовго. На довгі дистанції я вже, звичайно, бігти не зможу. А ще вважаю, що культурний фронт дуже важливий. Не можуть всі люди піти на нуль, взяти автомати, сісти в танки і воювати. показувати приклад, втілювати в життя віру та надію - те, що зараз потрібно.

Знамениті вуса Павла Зіброва вже стали справжнім брендом. Співак їх навіть застрахував на велику суму та кинув палити, щоб не обпалити.

"Пожертвую своїм волоссям на Збройні Сили. За мільйон доларів можу збрити вуса, щоб пожертвувати гроші на нормальний танк. І... — на москву. Зараз думаю, як все це зробити в соцмережах, щоб пішло і ми зібрали гроші", - розповів Павло Зібров.

Нагадаємо, "Діамант сезону": Павло Зібров у мантії запряг жеребців, все заради загадкової красуні.

Раніше повідомлялося, Даша Астаф'єва після весілля поділилася з українками секретами спокійного життя: "Зніми джинси...".

Також, Павло Зібров "задав питання" Зеленському та його команди через зрадників: "Важливіше ім'я...".