Українська співачка Аліна Гросу стала об'єктом обговорень через відео, яке вона опублікувала в соціальних мережах. У записі вона демонструє фрагмент майбутнього треку, виступаючи в червоній сукні на підборах та тримаючи келих, з якого вміст розливається.

У коментарях під публікацією багато користувачів висловили обурення через те, що відео вийшло в день масованих ракетних обстрілів російськими військами українських міст.

Аліна Гросу, фото: Instagram

Особливо гостро реагували на те, що обстріл призвів до трагедії у дитячій лікарні "Охматдит" в Києві, де загинули і поранені діти. Користувачі вважали, що такий контент не відповідає ситуації в країні і її можна було б відтермінувати на інший час.

  • Три години тому… Дві реальності: перша – Київ бомблять, люди гинуть від ракет, "Охматдит"… Діти під завалами; друга – Аліна Гросу публікує відео про свій вайб та розкуті рухи
  • Невже так важко перенести цей допис на декілька днів пізніше? У Києві влучання в дитячу лікарню, дітки постраждали, будинки розвалені, десятки загиблих і поранених. У Кривому Розі пекло, а у вас малинові вуста?
  • Танці на крові
  • Дуже "на часі" цей допис. Ось просто сьогодні

З іншого боку, деякі прихильники висловили підтримку співачці, оцінивши її музичну творчість:"Ця пісня взагалі бомбезна", "Така запальна пісня".

Популярні новини зараз

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Також наш портал інформував, Аліну Гросу підозрюють у шлюбі з відомим росіянином: "Справді, він..."

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що "Три баби і він...": Аліна Гросу розкрила правду про зради коханого

Вам буде цікаво дізнатися головне за 24 березня: заміжжя Аліни Гросу, безкоштовна доставка Нової пошти та блокування карток Ощадбанку