Відома британська актриса Емілія Кларк, зірка серіалу "Гра престолів", серйозно стривожила шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

Нещодавно вона опублікувала серію нових фотографій у Instagram, на яких позувала в елегантній чорній сукні з відкритими плечима. Незважаючи на вишуканість образу, багато хто помітив, що актриса "занадто сильно" схудла.

37-річна Емілія, яка завжди була стрункою, тепер виглядає ще худшою, ніж раніше. Шанувальники актриси помітили це і написали про це у коментарях до фотографій.

"З вами все окей?" – запитує один із передплатників.

Популярні новини зараз

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

Показати ще

"Мати драконів старіє", – пише інший. "Занадто худо", "Не худніть, Еміліє!", "Ви хворі?" – такі коментарі залишають фанати.

Незважаючи на очевидні зміни у зовнішності, сама Кларк, схоже, задоволена своїм виглядом і не соромиться показувати своє тіло. Проте шанувальники вважають, що актриса захопилася схудненням і їй варто трохи набрати вагу.

Трохи про Кларк

Емілія Кларк родом з Лондона і набула світової популярності завдяки ролі Дейєнеріс Таргарієн, "Матері драконів", у серіалі "Гра престолів". Крім цього, вона знялася у фільмах «До зустрічі з тобою» та «Соло: Зоряні війни. Історії", а також бере активну участь у театральних постановках та благодійній діяльності.

Раніше ми писали про те, що " Зима вже близько": геймерів потішили новиною про вихід ММО по "Грі престолів"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Джордж Мартін поділився суперпланами світу «Пісні льоду та полум'я»: працюють над створенням ще 3 проектів

Вам буде цікаво дізнатися, чи серіал "Таємне вторгнення" від Marvel втілив усі бажання українців: Москва палає, росіяни біжать