Український співак Артем Пивоваров відреагував на публічні обвинувачення в примусовому записі дуету зі співачкою Христиною Соловій. Він відповів на ці звинувачення через відео, опубліковане у своєму фотоблозі, де іронічно назвав себе "тираном".

У відео він критикує хейтерів, які поширюють такі чутки, і висміює їхні обвинувачення, називаючи це новим рівнем їхньої рубрики "вам видніше".

Артем Пивоваров, скріншот: YouTube

"Рубрика "вам видніше" виходить на новий рівень. Цей тиран маніпулює людьми. Він змушує записувати із собою дуети, він змушує людей співати. Він змушує людей танцювати. Він змушує військових записувати відео з вдячністю й взагалі хайпує на війні. Хто заборонить цього тирана, і чому ви його слухаєте? Люди, схаменіться! Знову напишете, що віджартувався", - наголосив співак.

Крім того, Артем пояснив свій звичай обливати водою глядачів під час концертів, що стало об'єктом критики в інтернеті. Він пояснив, що це робиться з добрими намірами - для того, щоб захистити людей від спеки і забезпечити їм комфорт під час виступу.

Популярні новини зараз

В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

Показати ще

Артем Пивоваров, фото: Новий канал

"І чому я обливаю водою людей? Тому що їм спекотно. Хтось з них втрачає свідомість, я зупиняю концерт. Роздаю воду, команда моя також це робить", - додав Артем.

Співак також зазначив, що його команда розподіляє воду, щоб допомогти шанувальникам, які можуть почувати себе погано через спеку або інші фізичні незручності під час концерту.

Ці відповіді відображають спробу співака відверто відповісти на критику та пояснити свої дії та мотивації.

Раніше ми писали про те, що розревівся прямо на сцені: Пивоваров не зміг стримати емоцій, коли почув історію дівчинки з Маріуполя

Крім того, Знай.ua повідомляв, Артем Пивоваров скасував запланований у Дубліні концерт: "Чуємо вибухи!"

Вам буде цікаво дізнатися "Для захисту від темних духів": Артем Пивоваров роздягнувся, щоб видати сокровенну таємницю