Кеті Перрі готується до серйозної судової битви з родиною вмираючого ветерана Карла Весткотта. 84-річний чоловік у 2020 році продав співачці свій розкішний особняк у Монтесіто за $15 млн. Але за кілька днів він спробував скасувати угоду, сказавши, що підписав контракт під впливом знеболювальних препаратів.

Карл Весткотт – знаменитий ветеран 101 повітряно-десантної дивізії армії США. Він народився в бідній сім'ї в Міссісіпі і подолав багато труднощів, щоб отримати такий будинок.

Ветерана виписали з лікарні лише за чотири дні до підписання контракту після шестигодинної операції на спині. За словами його адвокатів, він приймав сильні опіоїди, щоб упоратися з болем.

Коли дія ліки закінчилася, Весткотт усвідомив свою помилку і 22 липня повідомив Berkshire Hathaway електронною поштою, що більше не хоче продавати будинок.

Маєток за $15 млн / фото: Daily Mail

Популярні новини зараз

Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу

Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

"Поєднання його віку, слабкості через хворобу спини та недавньої операції, а також опіоїдів, які він приймав кілька разів на день, призвело до того, що пан Весткотт втратив розум", – стверджувалося в його скарзі.

Агенти Перрі та Орландо Блума (її чоловіка) проігнорували прохання Весткотта розірвати угоду вони написали пенсіонеру через декілька днів і сказали, що подадуть до суду, якщо він не відмовиться від маєтку.

Сім'я Весткотта вступила в боротьбу за нього після того, як він виявився прикутим до ліжка і психічно недієздатним через хворобу Хантінгтона, яка вражає мозок і може викликати прогресуючу деменцію.

Однак суд ухвалив, що угода законна, і наприкінці минулого року Перрі стала законним власником маєтку 1930-х років з тенісним кортом, двома гостьовими будинками та басейном.

Карл Весткотт / фото: Daily Mail

Тепер Кеті Перрі вимагає "скинути" ціну особняка на 6 мільйонів доларів, посилаючись на великі витрати на ремонт та втрачений дохід від оренди. До речі, вона найняла 25 експертів для перевірки будинку щодо недоліків.

За джерелом, на суді вони будуть стверджувати, що ділянка площею два акра потребує ремонту через пошкодження від води, дуба, що впав, та інших проблем з обслуговуванням, які виникли, поки Перрі чекала можливості переїхати. Вона також вимагає близько 3,5 мільйона доларів за втрачену вигоду від оренди, яку могла б отримати за цей час.

Їй доведеться виступити особисто на майбутньому судовому процесі, де вона зустрінеться із родиною Весткотта. Родичі стверджують, що боротьба за будинок негативно вплинула на їхню родину та позбавила їхнього спокою.

"Зовсім очевидно, що вона намагається вичавити кожен долар із родини Карла без найменшого співчуття за рахунок спадщини літнього чоловіка", – сказав друг сім'ї. "Вона забрала будинок їхнього батька і тепер хоче зняти з нього сорочку ... Менше, що вона може зробити, це дивитися їм усім в очі, поки вона це робить."

Черниці / фото: Daily Mail

Цей випадок не перший, коли у Перрі виникали проблеми із законом при купівлі нерухомості

У 2015 році вона вступила в суперечку з літніми римо-католицькими черницями через продаж монастиря, який вона купила за 14,5 мільйона доларів готівкою у архієпископа Лос-Анджелеса Хосе Гомеса.

Сестри Ріта Калланан та Кетрін Роуз Хольцман, які жили в монастирі з 70-х років, стверджували, що Гомес не мав права продавати власність і що вони вже продали її за 15,5 мільйона доларів.

Архієпископ подала до суду, щоб заблокувати угоду черниць, стверджуючи, що вони перевищили свої повноваження. У 2016 році суддя виніс рішення проти черниць і присудив Перрі та архієпархії компенсацію збитків на загальну суму понад 15 мільйонів доларів.

Під час судового позову в 2018 році 89-річна сестра Хольцман втратила свідомість і померла в суді, через що сестра Калланан, єдина черниця з Ордену Пресвятого і Непорочного Серця Пресвятої Діви Марії, яка вижила, заявила, що у Перрі "руки в крові".

Нагадаємо, " Monatik привіз 49 гривень": українці захопилися вчинком Федишин і засудили інших зірок за байдужість до ЗСУ

Раніше ми писали про те, що у життя йшов легендарний актор з "Ночі в музеї" та "Клана Сопрано"

Крім того, Знай.ua повідомляв, у семирно відома Селін Діон зізналася у невиліковній хворобі: "Я могла померти..."