Лера Мандзюк, українська комедіантка, під час свого останнього стендапу зганьбилася на всю країну провокаційним висловлюванням про дітей, які потребують особливих умов навчання у школах – вона назвала їх "тупенькими".

Під час виступу Лера Мандзюк запитала глядачку про її професію. Дівчина виявилася асистентом вчителя і пояснила, що допомагає дітям, які мають труднощі з навчальним матеріалом. Лера відповіла таке:

"Е*ать, коли я ходила до школи, у нашої вчительки теж був асистент – указка така дерев'яна або порожня пляшка з-під "Живчика". Що під руку попалося, тим вона собі і асистувала".

Лєра Мандзюк / фото: Instagram

За її словами, сучасних дітей зараз важко навчати через постійну присутність телефонів, що, на її думку, жахливо. Лера висловила подив від того, що вчителям доводиться стикатися з такими труднощами:

"Зараз важко бути вчителем (вчителькою), тому що покоління таке, діти важкі, і ці телефони всю дорогу. Я на стендапі харюсь, коли люди в телефоні сидять, а коли їх треба чогось вчити – се ужас. А вам трапляються ще складніше діти, тобто самі тупенькі"

Популярні новини зараз

Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови

Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто

Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку

Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"

Показати ще

Ці слова викликали хвилю обурення серед українців, які різко відреагували на висловлювання Лери, вважаючи його неприйнятним та образливим для дітей, які потребують особливої ​​підтримки у шкільному середовищі.

Коментарі до відео Лєри / фото: скриншот Instagram

Коментарі до відео Лєри / фото: скриншот Instagram

Коментарі до відео Лєри / фото: скриншот Instagram

Коментарі до відео Лєри / фото: скриншот Instagram

Коментарі до відео Лєри / фото: скриншот Instagram

Важливо розуміти, що інклюзивна освіта не зводиться лише дітям з інвалідністю. Це концепція, спрямовану забезпечення рівних освітніх можливостей всім дітей, незалежно від своїх фізичних, соціальних чи культурних особливостей.

Вона охоплює широкий спектр дітей, включаючи біженців, сиріт, мігрантів, дітей із малозабезпечених сімей та багатьох інших уразливих груп.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що з тендапер Кирило Ганін посміявся з ухилістів і "порвався" від питання, чому не у ЗСУ: "Я інша людина, інша..."

Вам буде цікаво дізнатися, Яма остаточно "зняв маску" патріота, забувши про солов'їну в США

Читайте також: після Гринкевича Соня Морозюк вирішила податися до співачки: українці цього довго чекали