У мережі розгорівся скандал навколо мобілізації відомого телеведучого Володимира Остапчука. Раніше з’явилася інформація, що його бачили у супроводі поліції в одному з ТЦК столиці, де він проходив медогляд поза чергою.

Ця інформація швидко поширилася в інтернеті, викликавши обурення серед громадськості. Про подробиці ситуації повідомив фронтмен гурту Our Atlantic Віктор Байда, який також проходив медогляд у тому ж ТЦК.

Байда опублікував кілька фотографій з Остапчуком і написав, що телеведучий був єдиним, хто проходив медогляд з поліцією та хвалився тим, що пройшов всі процедури без черги, тоді як інші люди змушені були довго чекати.

За словами Байди, він і ще кілька осіб приїхали до поліклініки з великими труднощами, оскільки поліція кілька разів ламала автомобіль, через що довелося добиратися на трьох різних машинах.

Популярні новини зараз

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову

Тариф 7,96 грн/куб не для всіх: кому доведеться віддавати більше грошей за газ

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

Коли Байда запитав Остапчука, чому він проходить медогляд з поліцією, той відповів, що прийшов сам, а історію про поломки поліції він чув у рації. Байда підкреслив, що Остапчук був єдиним, хто пройшов медогляд без черги.

Після проходження медогляду їх відвезли до ТЦК, де людям сказали чекати і що вони вже не повернуться додому. Усі були у паніці через відсутність інформації.

Володимир Остапчук, Ivona

Пізніше стало відомо, що перед відправкою на ДВРЗ Остапчук зателефонував своєму другу у Верховній Раді і отримав відстрочку на місяць. Цю інформацію Байда дізнався від одного з мобілізованих, який був у групі з Остапчуком.

Віктор Байда висловив своє обурення через те, що такі випадки привілейованого ставлення підривають довіру суспільства і порушують справедливість.

Нагадаємо, юна дружина Остапчука голяка залізла на масажний стіл: видно всі жіночі секрети

Раніше ми писали про те, що Володимир Остапчук розповів росіянам, як врятуватися в українській окупації: "Стурбований наявністю біологічної зброї"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Володимир Остапчук виїхав із України, щоб влаштувати тусовку для росіян