Бонні Блу 25 років з Британії тільки з початку 2024 року вже мала інтим із 200 партнерами. Цікаво те, що Бонні продовжує бути актрисою "полунички", і в цей же час шукає романтики, вона хоче, щоб у неї був коханий хлопець.

Цього року білява красуня потрапила до заголовків світових ЗМІ завдяки своїм шокуючим вчинкам, включаючи канікули в Канкуні, де за три тижні вона мала інтимні стосунки зі 122 студентами американських коледжів.

Про це пише британський таблоїд DailyStar.

Бонні Блу, скріншот: Instagram

Протягом цього року Бонні продовжувала відстоювати свою позицію одного з найоплачуваніших австралійських творців пікантного контенту, літаючи літаками як до Америки, так і до рідної Великобританії.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку

5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів

Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими

Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"

Показати ще

Під час своїх подорожей по обидва боки Атлантики вона продовжувала викликати суперечки, ходячи вулицями зі своєю саморобною табличкою, на якій було написано, що вона готова мати інтим безкоштовно, але партнеру потрібно дати дозвіл зняти все на камеру.

Бонні Блу, скріншот: Instagram

Незважаючи на насичений подіями рік, Бонні все ще вірить, що вона має час для кохання з "правильною" людиною. Проте вона переконана, що чоловік її мрії має розуміти її професію.

Вона вважає, що немає жодних причин не розуміти її з огляду на те, що за минулий рік вона заробила понад мільйон доларів, створюючи реалістичний зухвалий контент для молодих чоловіків у всьому світі.

Бонні Блу, скріншот: Instagram

Хоча Бонні знає, що той факт, що вона переспала із сотнями чоловіків, змушує багатьох потенційних шанувальників відвертатися від неї, вона хоче нагадати людям, що якби вона переспала з однією людиною 200 разів, це не було б проблемою.

"Я шукаю когось веселого, активного та цілеспрямованого. Немає нічого нудніше, ніж людина, яка просто погоджується працювати на когось і думає, що це все, що є в житті. Мені потрібен хтось, хто хоче більшого від свого. життя і насолоджується шаленими пригодами разом зі мною", - зізналася Бонні.

Нагадаємо, Маша Полякова показала свої "стиглі ягідки" та захотіла зареєструватися на "сайті для дорослих".

Раніше повідомлялося, що українець налагодив бізнес на мертвій подрузі: продав інтимних фото на 150 тисяч.

Також, 48 см "неподобства": мексиканця з найбільшим "апаратом" не взяли до Книги рекордів Гіннесса.