Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу , часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями у Instagram.

Наталія Могилевська активно виступає на підтримку України та її народу. І ось, після чергового концерту вона оселилася в готелі, щоб трохи перепочити, а заразом і поділитися враженнями.

Наталія Могилевська, фото: Instagram

Крім того, співачка не посоромилася показати себе без сценічного образу, повністю відкривши аудиторії своє "голе" обличчя.

[quote author=""]"Так приємно - початок літнього сезону. Басейн тільки наповнюється, все тільки починається, стільки надій і майбутнього тепла. Вірю в краще", - натхненно написала Могилевська.

Популярні новини зараз

Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК

Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь

Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

Виглядає зірка дуже свіжо, як зазначили численні шанувальники. Більше того, деякі "скинули" їй одразу десяток років, коли побачили обличчя без макіжу, але знайшлися й ті, хто не впізнав знаменитість.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нагадаємо, що Наталія Могилевська похвалилася соковитими ягідками.

Раніше ми повідомляли, що Каменських – Жмур, а Могилевська – Могила: українські зірки, які прославились не під своїм ім'ям.

Також стало відомо, що Наталія Могилевська зізналася, як зібрала "тусу" із 30 осіб у себе вдома: "Вона, ризикуючи життям, приїхала".