У травні цього року телеканал СТБ оголосив початок нового сезону популярного реаліті-шоу "Холостяк". Ця новина викликала великий ажіотаж. Лише за першу добу після оголошення було подано понад 500 заявок на участь у проекті, що спричинило перевантаження сайту телеканалу.

Головним героєм 13-го сезону стане Олександр Будько, відомий за позивним "Терен". Він є ветераном війни, який під час виконання бойового завдання на фронті втратив обидві кінцівки. Незважаючи на життєві випробування, Олександр сповнений оптимізму та готовий до нових відносин.

Олександр Терен, фото: Instagram

"Терен" має чіткі вимоги до своєї потенційної обраниці. Він шукає україномовну дівчину, яка з розумінням ставиться до людей з інвалідністю.

Олександр наголошує, що не зможе побудувати стосунки з тими, хто має стереотипне уявлення про ветеранів війни. Він важливіші внутрішні якості людини, ніж зовнішність. Головне, що підкреслює "холостяк", - це щирість і чесність дівчини, яка приходить на проект не заради популярності, а з метою набути справжнього кохання.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач

Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати

Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес

Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні

Показати ще

Олександр Терен, скріншот: YouTube

Він зізнався, що мріє про велику родину і готовий стати люблячим батьком не лише для своїх дітей, а й для дітей своєї обраниці від попередніх стосунків.

"Якщо я закохаюся в жінку, в якій вже є діти, я готовий стати люблячим батьком. Головне, щоб дитина не була старшою за мене", - зізнався він.

Нагадаємо, "зрозумів, що це не жарти": Олександр Терен зізнався, як його запросили на кастинг "Холостяка"

Як повідомляв "Знай.uа", "щоб умів розмовляти": розлучена Даша Квіткова виставила вимоги для майбутнього хлопця

Знай.ua писав, "Холостяк" повертається: Григорій Решетник показав нового героя