Євген Клопотенко, знаменитий український шеф-кухар та ресторатор, розкрив кілька цікавих фактів про себе в інтерв'ю для "Факти ICTV". Найбільше громадськість здивувала його "мрія" – замкнути дівчину у клітці, щоб за нею спостерігати.

Він згадав, як після трагічних подій на Майдані 2014 року у нього відбулася справжня еволюція особистості. Ця подія була точкою повороту, після якої він почав віддавати перевагу, щоб його називали "Євген", а не звичне для мами "Женя":

"19 лютого 2014 року, коли був розстріл на Майдані, почалася моя величезна трансформація в ту людину, яка зараз сидить перед тобою. "Євген" це остання точка, фінальна точка трансформації. Хоча мама називає мене " Женя". Я просто прокинувся, написав пост, можете називати мене Женя, як хочете, але я Євген".

Євген Клопотенко, фото: Instagram

Євген розповів і про свої зустрічі з першою леді України, Оленою Зеленською. Він поділився, що вони часто спілкуються на різних заходах і дуже любить різні страви.

Популярні новини зараз

Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь

В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років

Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня

Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному

Показати ще

Олена віддає перевагу ледачим вареникам, омлетам і експериментальним стравам, таким як салат з кус-кусом і паелья, які Євген придумав для шкільного меню. Він зазначив, що у доброї людини завжди має бути добрий апетит.

Але, мабуть, найнесподіванішим було визнання шеф-кухаря про його "темну" мрію. Він відверто зізнався, що хотів би мати людину в клітці. Ця заява, звісно, ​​викликала змішані реакції.

"Я кажу тобі – я б узяв якусь дівчину, вкрав її і посадив у клітку. Годував би її, дивився б, як вона поводиться – це мрія. Просто це соціально неприпустимо, я не буду цього робити. Але я щиро цього хочу", – заявив шеф-кухар.

Євген додав, що це просто його фантазія, яка, звісно, ​​не підходить для реального світу.

Нагадаємо, мільйонна зарплата, але про машину тільки мріяти: Євген Клопотенко розповів, куди витрачає всі гроші

Раніше ми писали про те, що " Я не розумію, як вона живе": Клопотенко поставив під сумнів адекватність Полякової

Крім того, Знай.ua повідомляв, поліцейську Мар'яну Чеченюк після російського полону атакують українці: "Докажи, що ти страждала"