Популярна українська блогерка, модель та зірка романтичного шоу "Холостяк" Даша Квіткова частенько ділиться з передплатниками відвертими фото. Однак спокусливі образи блогерки завжди подає з нотками витонченості, уникаючи вульгарності.

Так сталося і цього разу. На фотографіях Дар'я позувала в білій кофті, що обтягує, на довгий рукав і трусиках, проте вона прикривалася ковдрою.

Даша Квіткова виставила фотографії з нової фотосесії на своїй сторінці у Instagram.

Публикация Даши Квитковой, скриншот: Instagram

Цікаво, що Даша опбулікувала не лише знімки, а ще й розповіла про "молитву Антуана де Сент-Екзюпері". За словами Даші, вона її час від часу перечитує, і цього разу захотіла поділитись нею з фанатами. Це дуже незвичайна молитва від всесвітньо відомого французького письменника, тут видно, що він просив багато у Вищих сил, навіть більше фантазії.

Популярні новини зараз

Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи

Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях

Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

Показати ще

Дня нових фотографій Даша зробила легке хвилясте укладання та нюдовий макіяж зі стрілками. Вона позувала в напівпрозорому лонгсліві, до якого одягла білий комплект білизни. З аксесуарів знаменитість обрала мінімалістичні сережки.

Даша Квиткова, скриншот: Instagram

Нагадаємо, що у липні 2021 року блогерка вперше стала матір'ю. Як розповідала сама зірка, у день пологів її вага сягала 82 кілограмів, а після народження дитини зменшилася до 75 кг.

Даша Квиткова, скриншот: Instagram

Через деякий час після пологів Даша рішуче налаштувалася повернути своє тіло у форму. Інфлюенсер взяла наполегливо займатися спортом та дотримуватися принципів правильного харчування. Завдяки цілеспрямованим зусиллям їй вдалося досягти бажаного результату.

Однак Квіткова не зупинилася на досягнутому. Досі вона продовжує підтримувати активний спосіб життя, регулярно відвідуючи спортзал. Крім фізичних навантажень, знаменитість ретельно стежить за своїм раціоном, вибираючи збалансовані їди.

Нагадаємо, поки солдати носять старі рюкзаки, українські модниці скуповують сумки Hermès за тисячі доларів.

Раніше повідомлялося, "Щоб умів розмовляти": розлучена Даша Квіткова виставила вимоги для майбутнього хлопця.

Також, Квіткова різко відповіла на випади про "схуднення" на 32 кг завдяки лікам для діабетиків.