У TikTok набирає популярність відео від користувача @vulyk_, де в найнесподіваніший момент з'являється обличчя третього президента України, Віктора Ющенка. Чи варто говорити, наскільки швидко завірусився ролик?

Відео починається з жарту автора про те, що він не любить мед, але згодом на екрані з'являється сам Віктор Ющенко. Він звертається до хлопця словами: "Козаче, ти що, з дуба впав?", а потім дає йому потиличник.

Віктор Ющенко

Етикет та гуморна атмосфера ролика засновані на популярності Ющенка як пристрасного бджоляра. Колишній президент знайомий українському народу своєю відданістю бджільництву та любов'ю до меду, що зробило його фігуру яскравою та незабутньою в українській політиці.

Ющенко неодноразово виступав із публічними висловлюваннями про бджоли та бджільництво, тому швидко став об'єктом жартів та обговорень у соціальних мережах.

Популярні новини зараз

Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Показати ще

Відео набрало вже понад мільйон переглядів і викликало хвилю коментарів. Користувачі з радістю обговорюють його та місцями не вірять у те, що Віктор справді міг з'явитися у кадрі – посилаються на монтаж.

Дочка Віктора Ющенка також поділилася відео на своїй сторінці в Instagram, що дало йому ще більшу популярність та поширення.

Раніше ми писали, українець видав себе за героя-ветерана і обдурив на гроші тисячі людей: як він насправді втратив кінцівки

Крім того, Знай.ua розповідав, ці аніме-вії підірвали світ б'юті-трендів, Google і TikTok: нарешті стало відомо, як їх зробити

Також поспішаємо повідомити, що дівчина прийшла знайомитися з батьком бойфренда і з'ясувала, що бачить його не вперше: "Так, я це зробила ... у парку"