Відомий український шоумен, провідний романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник зізнався, якими засадами виховання користується у спілкуванні зі своїми трьома синами.

У коментарі одному з українських телеканалів Григорій розповів про найцінніші уроки, отримані від свого батька у дитинстві.

Телеведучий Григорій Решетнік

"Мені вдалося вирости в повноцінній родині люблячих батьків. Вони вже понад 40 років разом. Тато для мене завжди був яскравим прикладом того, як потрібно ставитися до своєї жінки і своїх дітей. Він працював багато і все ж знаходив час на виховання мене та сестри. Насамперед він прищепив мені волю завжди йти до перемоги і передав свій бойовий характер. Він грав зі мною у футбол, займався бігом і не тільки. Батько цим поселив у мені думку, що якщо поставити перед собою мету, ти обов'язково її досягнеш. Також він завжди наголошував, що життя справедливе і добро завжди перемагає зло. Ще в дитинстві він навчив мене нічого не боятися. Хоча я був чемною дитиною і, коли відчував небезпеку, я вмів себе захистити. І в голові своїй я завжди тримав татові слова, що треба вміти приймати виклики, не здаватися і йти до кінця. А якщо впав, то підніматися і рухатися далі", - зізнався Григорій.

Григорій Решетник. Фото Instagram

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Григорій Решетник розповів, що батьки виховували їх із сестрою, керуючись інтуїцією, навіть десь імпульсивно.

"Іноді я на горіхи отримував-таки, бо був ще тим шибеником у школі. Тато міг навіть хворостину до рук узяти за якісь погані оцінки. За це на батьків своїх я не ображаюся. Вони дали мені все найкраще. Це був їхній досвід. Я вважаю, що піднімати руку на дітей і близьких - табу. Ми цю "радянську виховну систему" у своїй родині навіть не розглядали", - пригадав ведучий.

Нагадаємо, "Зрозумів, що це не жарти": Олександр Терен зізнався, як його запросили на кастинг "Холостяка".

Раніше повідомлялося, "Холостяк" повертається: Григорій Решетник показав нового героя.

Також, "Не роби так": Анна Саліванчук зізналася, що її вистежує "маньячелло".