У той час, як в Україні триває жорстока війна, деякі її громадяни, які виїхали за кордон, продовжують своє життя і ні про що не шкодують. Одним із таких є відомий український танцюрист і хореограф Влад Яма, який нині проживає в Майамі, США.

За його словами, він залишив Україну в перший день повномасштабного російського вторгнення. Тепер, опинившись за океаном, він започаткував новий етап своєї кар'єри - проводить уроки з латиноамериканських танців.

Український хореограф Влад Яма

В одній зі своїх Stories у соціальній мережі Instagram Яма опублікував відеоролик, в якому запрошує жінок відвідати його "ексклюзивний курс".

У привабливій формі хореограф обіцяє навчити учасниць не лише танцювальної майстерності, а й кращому розумінню власного тіла та вмінню рухатися спокусливо та пластично.

Популярні новини зараз

Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

Показати ще

Для перших десяти слухачок курсу Влад Яма пропонує спеціальну ціну 350 доларів (близько 14 тисяч гривень). Однак за його повідомленням залишається незрозумілим, чи стосується ця сума вартості одного заняття або всього курсу...

Окрім інформації про свою нову професійну діяльність, Влад також поділився фотографією з нагоди Дня батька. На фото він зображений у родинному колі разом зі своїм батьком Миколою та сином Левом.

Нагадаємо, "чекає, прямо на вході": Наталія Могилевська похвалилася соковитими ягідками

Як повідомляв "Знай.uа", українська порноактриса відверто зізналася, чи брала участь у зйомках з російськими: "Там такі сцени були..."

Знай.uа писав, "вони поставили печатку": Павло Зібров згадав про втікачів Винника та Влада Яму