Віддані шанувальники відомого українського співака Олега Винника, навіть незважаючи на його "втечу" до Німеччини, все одно продовжують зберігати теплу пам'ять про концерти в Україні та часто діляться знімками зі своєю зіркою.

У соціальній мережі Instagram нещодавно з'явився свіжий знімок Олега Винника, на якому співака дуже важко впізнати. Олег сильно схуд і відростив ще довше волосся.

Фото співака опублікувала голова офіційного фан-клубу та його представниця в Україні Валерія Барон.

Лєра Барон и Олег Винник, фото: Instagram

У Stories вона зробила невеликий колаж, на якому показала Олега у червні 2020 року, а також додала нібито знімок із Німеччини, де з початку повномасштабної війни живе співак.

Популярні новини зараз

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

Також у Instagram вона розмістила фото з Винником, супроводжуючи його зворушливим коментарем: "Великий успіх у житті знайти таку людину, щоб було приємно дивитися, цікаво слухати, захоплено згадувати і з нетерпінням чекати наступної зустрічі! Спогади… фото за мить до танців під дощем. Хто в курсі, той пригадає цю ейфорію неймовірних відчуттів”.

У коментарях під цією посадою почали з'являтися зворушливі спогади про співака та визнання йому в почуттях та інших шанувальників.

Лєра Барон и Олег Винник, фото: Instagram

Водночас сам Олег Вінник, здається, забув про фанів і просто зник із медіапростору. Артист не з'являється у соцмережах і не коментує російське вторгнення. Виявилось, що співак оселився у Німеччині.

Як потім пояснював сам артист, він боровся із серйозною хворобою. В Україну Олег Винник від початку повномасштабної війни жодного разу не повертався.

Нагадаємо, зірковий скандал: Зібров розкритикував Винника та Яму за зраду України.

Раніше повідомлялося, "Вони поставили друк": Павло Зібров згадав про втікачів Винника та Влада Яму.

Також, "Приїде на білому коні": Оля Цибульська розповіла, коли Олег Винник повернеться до України.