Син українського репера Потапа, Андрій Потапенко, нещодавно розповів у TikTok про свої витрати у Києві. Він відповів на запитання, скільки витрачає щомісяця, поділився планами на літо і прокоментував критику на адресу батька.

У середньому в Андрія йде близько 10 тисяч гривень на місяць. Половина цієї суми йде купівлю одягу, а решта різні потреби.

Олексій Потапенко з сином Андрієм

Андрій уточнив, що витрати можуть сильно відрізнятися залежно від місця проживання, особливо якщо це центр Києва, де життя, на його думку, коштує 150-200 тисяч гривень:

"Дивлячись, де розташована твоя хата. Наприклад, якщо десь у центрі, то, напевно, для комфорту потрібно 150−200 тисяч гривень. Витрачаю близько 10 тисяч гривень. Я живу комфортно, до бабусі ходжу туди-сюди. Зараз за перепічкою вийшов. Не дуже багато витрачаю. Витрачаю на якісь шмотки, щось таке. Я закуповуюся десь раз на місяць. Може, раз на два. Коли ми йдемо з мамою, то напевно витрачаємо 5−6 тисяч гривень. Ціни у Києві таки піднялися. Був нещодавно в Будапешті, то там ціни вищі".

Популярні новини зараз

Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Він також поділився планами на літо: збирається поїхати за кордон до батька та займатись баскетболом.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що з ин Потапа зізнався, що погіршило їхні стосунки з батьком – і це не його скандальні витівки: "Боже, який..."

Вам буде цікаво дізнатися, Позитив зустрів своє кохання: співак розкрив таємницю

Крім того, ми писали, Настя Каменських показала, які муки вона зазнавала регулярно: "Я вже на..."