Андрій Данилко (сценічний образ – Верка Сердючка), який наразі дає начебто благодійні концерти у США, відзначився черговими заграваннями із так званими «хорошими росіянами».

Цього разу у мережу потрапили фото його «братніх» обіймів зі скандальним російським блогером Рустамом Солнцевим (справжнє прізвище – Калганов). Про це пише Telegraf.

Фото теплої зустрічі з Данилком у себе в Instagram виклав сам Солнцев-Калганов.

Данилко та Сонлцев, скріншот: Instagram

«Андрій Данилко не придумав нічого кращого, як поїхати з туром до Північної Америки і записувати відосики не з українськими блогерами, а з російськими. Та ще й із ким? З так званою зіркою «Дому-2», яка – тобто який – заробив собі популярність на скандалах, бійках і обливаннях помиями усіх, з ким працював», - висловив своє обурення з цього приводу блогер Олексій Голобуцький.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

«Фу, Данилко, для чого тобі це? А нам це за що? У США більше немає з ким зустрічатися для запису відосіків? В Америці ж є адекватні українські медіа і адекватні українські блогери. Чому не зустрічатися з ними?», - продовжив він.

Голобуцький нагадав також про інші подібні загравання Данилка із представниками терористичної країни: «У лютому на концерті в Іспанії Данилко потяг на сцену російського алкоголіка і психічно хворого актора Паніна, щоб теж привселюдно обійматися і цілуватися з ним», а влітку в Ніцці «під пісні Сердючки розважалася дуже відома у росії Ніка Білоцерківська».

З огляду на ці неодноразові теплі контакти Данилка з росіянами Голобуцький задається питаннями: Як Андрій Данилко – чоловік призовного віку – так часто виїжджає за кордон? Чому немає жодного звіту про суми зібраних коштів і куди вони були перераховані, адже свої концерти Данилко позиціонує як благодійні? І чому Данилко виступає на корпоративах дружин російських олігархів?

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що під час концерту в Іспанії Андрій Данилко запросив до себе на сцену і дружньо привітав скандально відомого російського актора Олексія Паніна.