Олена Зеленська – дружина Президента України, Перша Леді, яка разом із Володимиром зараз перебуває у США у рамках необхідного політичного візиту.

Наприклад, у вівторок, 19 вересня 2023 року, глава держави виступив із потужною промовою на спільних дебатах 78 сесії Генасамблеї ООН. Олена теж там була. Через це і варто поговорити про жінку — про те, що сталося з нею.

Олена Зеленська, фото: Офіс Президента

Другий день перебування Президента та Першої леді в США – Олена Зеленська постає на публіці із травмою. У неї повністю перебинтований середній палець правої руки. Це можна було помітити ще на знімках, опублікованих під час зустрічі з гендиректором ВООЗ Тедросом Адханом Гебреєсусом, на її сторінці у соціальній мережі Facebook.

Хоча цьому приділено небагато уваги. Її палець захований під паперами, але видно, що вона використовує пов'язку тілесного кольору. Її важко помітити. З іншого ракурсу на цю проблему можна переглянути вже під час виступу Зеленського в ООН. Тоді камера кілька разів акцентувала увагу на його дружині та Єрмаку. Жінка аплодувала чоловікові, але намагалася не задіяти при цьому забинтований палець.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Олена Зеленська, фото: Facebook

Олена Зеленська, скріншот: Facebook

Нагадаємо, Олена Зеленська відверто розповіла про "проблеми" в сім'ї Президента: "Потрібен чоловік, а не..."

Як повідомляв "Знай.uа", у шапці з балабанчиком і за ручки: українці накопали цікаве фото Володимира Зеленського з минулого

Знай.ua писав, з короткою стрижкою, без макіяжу, в панамці і щаслива: в мережі спливли засекречені фото Олени Зеленської