Хайден Панеттьєрі - відома американська актриса, співачка, яка величезну популярність здобула в молодості

ще у двохтисячних роках. Особливу увагу в її кар'єрі потрібно приділити проектам "Згадуючи Титанів", "Герої", "Добся успіху 3", "Крік" і так далі. Хоча, крім цього, варто приділити небагато часу та її особистому життю — адже з 2009 року вона зустрічалася з Володимиром Кличком і ці відносини тривали 9 років.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі

Зараз вони не разом, а екснаречена всесвітньо відомого спортсмена зважилася на кардинальні зміни — правда, поки вони торкнулися виключно його зовнішнього вигляду.

Хайден Панеттьєрі на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 700 тисяч людей, похвалилася новим кольором волосся на голові. Вона тепер не блондинка... і не брюнетка і не руда. У неї рожевий колір волосся з "вкрапленнями" зеленого - її коріння зелене, а вся решта довжина нагадує "Барбі", що недавно вийшла.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Крім того, дуже уважні шанувальники актриси помітили, що не обійшлося без "уколів". Її звинуватили у тому, що вона зловживає філерами. Ну і звичайно, мало хто оцінив таку зміну волосся. Усім подобалося, коли вона була білявкою.

Хайден Панеттьєрі, фото: Instagram

Хайден Панеттьєрі, фото: Instagram

"Що вона зробила з цим ідеальним обличчям!?", "Виглядаєш зовсім іншою людиною", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Хейден Пенетьєрі, колишня дружина Володимира Кличка, розповіла про стосунки з їхньою 7-річною дочкою: "Це розриває серце"

Як повідомляв "Знай.uа", неймовірна Ханде Ерчел із "ПВМД" показала, що зовсім не сумує без Керема Бюрсіна: "Так сильно тебе люблю"

Знай.uа писав, "колишня" принца Гаррі вивалила про нього всю правду при своєму чоловікові: "Я просто жартую. Але він був чудовий"