Макс Барських — відомий український виконавець, улюбленець тисяч дівчат та жінок, який дав невелике інтерв'ю, відповівши на безліч запитань.

Розмова вийшла на Youtube-каналі "Люкс.ФМ". У ході цього спілкування Макс зізнався в тому, що йому подобається більше - жіночі груди чи попа, що він обере - скромність чи впевненість, хто з популярних особистостей його приваблює. А ще Барських відповів, чи має його кохана дівчина. Чи вільне його серце?

Макс Барських, кадр із кліпу "Римую"

У розмові Макс Барських не посоромився заявити, що ще десь п'ять-десять років тому він точно був би самотнім. А все через те, що співак був просто не готовий до стосунків. Але вже зараз він усвідомлює, що йому хочеться кохати, тому готовий будувати сім'ю. Але при цьому все не так гладко.

"У мене нікого немає. Зараз, коли я мав час бути самостійним і стати більш повноцінним, то мені здається, що мої майбутні стосунки будуть дуже здорові, без токсичних стосунків, без ревнощів і без будь-яких проблем. Я хочу стосунки з компромісами та відчуттям один одного", — додав він.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Макс Барських, кадр із кліпу на пісню "Ритми"

Йому 33 роки і "в майбутньому" Макс хотів би стати батьком, але планує замислитись над цим лише через три-п'ять років. Наразі готовності до народження та виховання малюка у нього немає. Бо стабільності та безпеки немає.

Нагадаємо, продюсер Полякової розкрив суму, яку заробляє Макс Барських

Як повідомляв "Знай.uа", Макс Барських зізнався, коли повірив у перемогу України: "Спектакль розбитої ворожої техніки"

Знай.ua писав, "Надя е**тся там чи що?": Дорофєєву присоромили за вульгарні танці з Барських