Костянтин Войтенко – відомий український актор, якого звинуватили у домашньому насильстві.

Це зробила його колишня дружина, танцівниця Валентина Марініна в одній із публікацій у соціальній мережі Instagram. А зараз вона виставила новий пост, встигнувши подякувати всім і кожному за підтримку в цій скандальній справі, особливо після інтерв'ю.

"Накопила сили написати це повідомлення тільки через два тижні. У мене все в порядку. Було непросто, бо яку б я не очікувала на реакцію, очікування і проживання це в моменті - різне. Деякі запитують, а чому ти так довго мовчала? Начебто "де ви були ці 8 років"? Ішла свій шлях. Не готова була ділитися. Я жива людина", - пише Валентина у публікації.

За її словами, вона у Stories нічого не публікує, бо досі боїться за безпеку дочки та свою, зокрема. До її історії зараз прикуто багато поглядів. Тим не менше, їй вдалося "вивільнитись", бо приховувати абсолютно нічого. Жінка відчула легкість через те, що сум, що жила всередині неї протягом багатьох років, нарешті почала розсіюватися.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Нагадаємо, брала в руки ніж, а він душив її коліном: Марініна розкрила нові деталі про насильство Кості Войтенка

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Будиночка на щастя" Костя Войтенко готується до суду з колишньою дружиною через "брехню": "Я повинен відповісти"

Знай.ua писав, "в синцях, за волосся з квартири...": колишня зірки "Будиночка на щастя" Кості Войтенко хоробро розповіла про пережите